Следва

О, миг, ела: директни полети от София до Осло от юни 2023

Потникът! Или защо Кание е за завиждане с тази божествена жена до себе си

Как да ви кажем, Джулка на Кание е най-секси нещото, което сме виждали наоколо напоследък 

 

Celebrities преди 1 година

Горещата бразилка Джулиана Налу е може би единственото приятно нещо, което се е случило в живота на Kanye "Ye" West през последните няколко месеца. "На който не му върви в картите, му върви в любовта." Когато цялата ти кариера – от музика до мода – върви надолу със страшна скорост, а загубите в личния бюджет се оценяват на няколко милиарда, единствената утеха е прегръдката на утешаваща хубавица, най-добре модел. Излишно е да казваме, че Кание винаги е имал отличен вкус. Достатъчно е да изброим съпругата Ким, старата любов Ирина, много модерната Джулия и пр.

Този път вместо съвместна романтична вечеря с любимия, виждаме Джулиана Налу в компанията на приятели. Но такава блестяща жена не може да остане скрити от фотографите дори в отсъствието на Ye. Съдейки по доволната физиономия на бразилката, липсата на гаджето до нея в този момент не я притеснява особено (вижте още: "Двойничка на Риана" и hot гадже на Кание Уест - Джулиана Налу подлуди Лос Анджелис).

Мацката почти не оставя място за въображение, напускайки ресторант Giorgio Baldi в Санта Моника. 24-годишната героиня на последната кампания за бельо на марката бански Fae показва не по-малко голо тяло и извън плажа. В случая тя носи най-късия кроп топ, потвърждаващ тенденцията на "обратното" деколте, и широки дънки с много ниска талия. Не просто стоманен корем - цялото тяло на новата изгряваща звезда на шоубизнеса изглежда зашеметяващо.

Инсайдери съобщават, че Джулиана и Кание са започнали да се срещат в началото на октомври. Твърде рано е да се говори за дългосрочните перспективи на този роман, но двамата определено са в добри отношения помежду си. Разбираме напълно.  

More Celebrities