Следва

Празнувай Свети Валентин в AppGallery – спечели Huawei P40 lite, Huawei Sound и много ваучери от Foodpanda и Tinder

Мадона и Джон Джон Кенеди - тайната връзка, която ужасява Джаки

Материалното момиче и синът на убития президент имат загадъчна връзка, която сразява Америка. И неговата майка също 

Celebrities преди 3 години

Джон Фицджералд Кенеди младши е по-известен като Джон Джон Кенеди, псевдоним, роден от едно недоразумение - репортер чува, че баща му го нарича многократно по име като дете и възприема идеята, че момчето се казва така. Безспорно по-красив от баща си, може би по-малко харизматичен, Джон е достатъчно чаровен, за да спечели през 1988 г. титлата „Най-секси мъж в света”.


Джон Кенеди младши, 1988г.

Освен името, красавецът има още много общи черти с баща си. Най обсъждана е склонността му да се впуска в приключения с невероятно силни жени, истински диви. За разлика от баща си, като ерген Джон дори не трябва да се крие. Всъщност, преди да се ожени за Каролин Бисет, той има връзки с жени, много по-различни от тази, на която по-късно ще поиска ръката. През 80-те и 90-те години негови завоевания са Дарил Хана и Сара Джесика Паркър. Но тази, за която дори най-добрите му приятели се чудят какво общо има с наследника на Кенеди, е Мадона.


Джон Кенеди младши и Дарил Хана

Според книгата на Кристофър Андерсън „The Good Son: JFK Jr. and the Mother He Loved “, певицата и синът на Джаки Кенеди се запознават през 1985 г. на парти след концерт на Мадона в Медисън Скуеър Гардън. По това време тя е влюбена в Шон Пен, за когото се омъжва през август същата година. Така че, нищо сериозно не се случва, но срещата подтиква и двамата да си направят някакъв вид ментална равносметка, водени от една и съща динамика. Мадона живее в мита за Мерилин Монро и през същата година снима видеоклипа към песента „Material Girl ”, в който я имитира. Джон от своя страна живее с култ към бащата, когото едва познава и затова го възприема като поп иконата на свободния свят, какъвто Кенеди старши е за всички. Мадона веднага си представя как повторя връзката на своята икона със сина на самия Кенеди. Джон обаче, който е гледал видеоклипа към „Материално момиче”, вижда в нея опит за съревнование с недостижимия си баща. Накратко, привличането между двамата има в основата си идеята за препратка към исторически събития, близки до съдбите и на двамата. 


Удивителният живот на Жаклин Кенеди Онасис в 91 кадъра



Мадона и Шон Пен

Две години по-късно Мадона все още е омъжена за Шон Пен, но голямата любов между тях вече е приключила. Джон Кенеди е във връзка с актрисата Кристина Хааг, която от своя страна има тайна извънбрачна връзка с актьора Брадли Уитфорд, така че няма много яснота в любовния сюжет.


Мадона на 62: от "вече не става" до "абсолютно единствена"



Джон младши и Кристина Хааг

До момента, в който през 1987 г. JFK младши пуска на приятеля си Били Нунан гласово съобщение от известна дама, намерено на телефонния секретар, в което се казва: "Хей Кенеди, пияна съм и следващия път, когато се видим...". Следва много горещо обещание, което е невъзможно да се цитира. Били Нунан настоява да разбере коя е тази жена, докато Джон не си признава, че е Мадона. В края на краищата, Кенеди младши няма желание да крие връзката си с най-желаната поп звезда по това време. Така слухът се разчува. Веднъж, след кратка среща с певицата, той отива да се види с Хааг, която усеща женски аромат, който не е неин. Кенеди се оправдава, като казва, че е посетил луксозния магазин Bloomingdale's и че продавачката го е напръскала с парфюм, който е възнамерявал да й подари. Кристина не се хваща.

Връзката на младока със скандалната певица е супер смущаваща за близкия му и делови кръг. Противоречията се изострят много около идеята му да заснеме за корицата на своя вестник „George” жена, облечена и гримирана точно като майка му Джаки. Иска да изглежда толкова истинска, че читателят да осъзнае измамата едва когато се вгледа пределно внимателно в снимката. Когато обсъжда намерението си в редакцията, колегите му са изумени да чуят, че Джон иска Мадона да позира за проекта. Въпреки че го съветват да не го прави, той настоява и вика на среща любовницата си, за да й съобщи новината. В този случай обаче, лейди Чиконе се оказва по-разумната от двамата и отказва предложението. Има слухове, че в същия период,  Джон случайно се среща с Шон Пен на трибют на Робърт Де Ниро в „Музея на движещото се изображение” и когато протяга ръка, за да се представи, Пен не я приема особено радушно.

Въпреки всичко, Мадона и Джон Кенеди младши упорито продължават любовната си история. Вероятно като форма на някакъв вътрешен бунт, той решава да запознае певицата на ”Like a Virgin” с майка си Жаклин Кенеди. Не е трудно да си представим колко не на място се чувства Мадона, независимо от това къде се провежда срещата, и колко бясна е Джаки от това, което възприема за груба постъпка от страна на сина си, който е съвсем наясно със страданието й от предателството на баща му с Мерилин Монро. Джаки се притеснява ужасно, че на момчето й, израснало като малък принц, ще му хрумне да се ожени за тази жена. Тревога, която се оказва неоснователна.

Мадона се развежда с Шон Пен, но мечтата й да се омъжи за сина на президента Кенеди така и не се сбъдва. Изчерпан откъм желания за прегрешения и вече осъзнат като част от висшето общество, Джон постъпва така, както се очаква от човек като него. Оженва се за жена, с която според мнозина не е толкова щастлив, колкото изглежда. Но, самолетната катастрофа до остров Мартас Винярд, при която загиват Джон Кенеди младши и съпругата му Каролин Бисет през 1999 г., слага край на всички възможни спекулации за брака им.


Каролин Бесет и Джон Кенеди младши

More Celebrities