Следва

Казваме "Чао" на Fenty (поне засега)

Уличният стил на звездите: на Ирина Шейк палтата

Казват, че без две (шармантни) палта, прозаичен бил светът...  

Street Style преди 3 години

Нещо подобно си припяваме ние, гледайки колко е страхотна Ирина в тези statement палта, а си спомняме също, как Бритни Спиърс пее: "На света има само два типа хора: такива, които се забавляват, и такива, които само гледат“. Това може да се каже и за модата като метонимия за нашия свят, а Ирина Шейк попада категорично в първата категория (ние сме и в двете!). Тази седмица ДВА ПЪТИ  моделът се разходи в невероятни и наглед супер топли палта, в които мечтаем да се сгушим особено днес, в този мразовит февруарски петък. 


Уличният стил на звездите: Ирина Шейк по анцуг и ботуши на ток


Пухкавата дреха от горната снимка е Max Mara (4000$), а  графичното палто долу - Rowen Rose. И в двата случая присъства шикозна чанта By Far, на което казваме "супер!", горе плюс меки ръкавици, груби ботуши, обичайната маска и определено нужна черна шапка, а долу: кожени панталони на Nii Hai, черно поло Falconeri и футуристични кецове Burberry. 

Аутфити като тези, стилизирани от Марк Ерам, човекът, който се грижи за гардероба на Ирина, са единствената причина да имаме поне минимално желание да е зима... 

More Street Style