Следва

Male classics - С бермуди на Бермудите

Double Trouble - Райе море, море райе...

Райето е класика за лятото. Стои прекрасно на хубав средиземномоски тен, бяла яхта, сред добра селекция вина. И всеки топъл...

Beauty преди 16 години

Райето е класика за лятото. Стои прекрасно на хубав средиземномоски тен, бяла яхта, сред добра селекция вина. И всеки топъл сезон не пропускаме да оборудваме гардероба си с няколко нови неща в характерния десен, за да спазим отново и отново този план.

Сред колекциите на световните марки за топло време, райето дефилира с все сила във всевъзможни цветни комбинации, различно от стандартната синьо-бяла шарка.

Така че не ни остава нищо друго, освен да изберем Valentino или Armani, или Moschino, или Missoni, или който и да е друг етикет. И да бъдем свободолюбиви и артистични през лятото.

В нашата следобедна софийска разходка се натъкнахме на две неустоими предложения за „добър раиран вид” и кой-каквото...

               

КАКВО
Тениска Hugo Boss - зелен етикет

КАКВО
Тениска Capasca
  

ЗАЩО 
Много мъжки приглушени тонове и недвусмислен знак за стил и високо качество, което носи етикета.

ЗАЩО
Мека памучна материя, добрата кройка и изработка на родния вариант
е неустойма.

СТИЛ 
Добро е съчетанието с бели летни slim-fit дънки, препасани с колан или къси панталони за много топлите дни. Хубави мокасини ще свършат
работа в краката.

СТИЛ
Дава свобода на движението и комфорт на тялото, важно за всеки мъж. Комбинациятa на кафяво и черно е съвсем уместен city вариант с леко сако и огромна, функционална градски чанта.

КОЛКО  
188 лв.

КОЛКО 
23 лв.

КЪДЕ
Бутик  VAYK
Бул. Витоша 59

КЪДЕ
Capasca

Ул. Граф Игнатиев 41

More from View Sofia

More Beauty