Следва

Ваканцията на известните: Тина Кунаки и Венсан Касел в Рио

След новината за втората бременност на Меган Маркъл, восъчната й фигура в „Мадам Тюсо“ също е бременна

Музеят "Мадам Тюсо“ в Сидни отбеляза вестта за чаканата втора рожба в семейството на принц Хари и Меган, като добави бременно коремче на експоната си 

 

Celebrities преди 3 години

След като бившата актриса и принцът обявиха, че чакат второ дете, екипът на музея добави бременно коремче на восъчната фигура на Меган.

„За да отбележим новината за бременността, днес организирахме за Меган бременна фотосесия", пишат в описанието към снимките от „Мадам Тюсо“.

Припомняме, че Меган и Хари споделиха вестта за бременността преди 4 дни с романтична фотография. 

Двамата са родители на Арчи, който през май ще стане на две. Откакто се отказаха от функциите си в кралското семейство, семейсството живее в Калифорния.

 

More Celebrities

Кан 2024: красота на червения килим, от Dior и Chanel, но не само

Celebrities преди 2 дни

Стилът на най-големите международни звезди е главният герой на Montée des Marches. Филмовият фестивал в Кан 2024 беше открит на 14-ти май, а галерията ни обобщава, ден след ден, най-добрите визии, забелязани на червения килим дотук.  

Кан 2024: червеният килим в първата фестивална вечер

Celebrities преди 4 дни

Снощи в Кан бе открит най-престижният филмов фестивал в света. Актьори, модели и светски личности излязоха на червения килим в пълна стилова готовност, мерейки елегантно модни мишци, и сред тях: Ева Грийн, Хайди Клум, Джейн Фонда, Хелън Кристенсен, Леа Сейду, Луи Гарел, Жулиет Бинош, Еманюел Беар, Тейлър Хил, Роми Стрийд и много други.