Следва

Ваканцията на известните: Тина Кунаки и Венсан Касел в Рио

След новината за втората бременност на Меган Маркъл, восъчната й фигура в „Мадам Тюсо“ също е бременна

Музеят "Мадам Тюсо“ в Сидни отбеляза вестта за чаканата втора рожба в семейството на принц Хари и Меган, като добави бременно коремче на експоната си 

 

Celebrities преди 3 години

След като бившата актриса и принцът обявиха, че чакат второ дете, екипът на музея добави бременно коремче на восъчната фигура на Меган.

„За да отбележим новината за бременността, днес организирахме за Меган бременна фотосесия", пишат в описанието към снимките от „Мадам Тюсо“.

Припомняме, че Меган и Хари споделиха вестта за бременността преди 4 дни с романтична фотография. 

Двамата са родители на Арчи, който през май ще стане на две. Откакто се отказаха от функциите си в кралското семейство, семейсството живее в Калифорния.

 

More from View Sofia

България подкрепя Украйна - голямото мирно шествие ще е в четвъртък, 24.03.2022

All About Life преди 2 години

Подкрепяме апела на организаторите, който публикуваме дословно, като самите ние обезателно ще се включим, призоваваме и вас! Приятели, време е и България да излезе на голямо шествие в подкрепа на суверенна Украйна! Само на няколкостотин километра от нас един народ се бие за своята свобода и за бъдещето на Европа с цената на огромни невинни жертви и разрушения. Този народ успя да изненада целия свят с достойнството, смелостта и издръжливостта си.

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.