Следва

Moschino, Fall 2021, READY-TO-WEAR

Перли за мъже? Comme des Garçons и ASAP Nast кимат утвърдително

"Те са за всички" - Ейдриън Йофе 

All fashion преди 3 години

Мъжете носят: поли (много примери за това ТУК), грим (Тарас Романов), пръстени и други дрънкулки (Карл Лагерфелд например), лак за нокти (Джейдън Смит, ASAP Rocky и другите). Безупречно облеченият и вечно стилен ASAP Nast (Тарик Девега) има какво да добави в списъка - перли. 


Гаджето ми се гримира, кеф!


Забелязан в Ню Йорк с две колиета (да, наведнъж) перли от колаборацията Comme des Garçons x Mikimoto, която аранжира шипове, нещо като животински зъби и кламери в ансамбъла перлена колекция за мъже . "Моят личен стил, мога да кажа, е неконвенционален, може би дори спонтанен“, казва Тарик. "Никога не знам какво ще искам в бъдеще, затова смятам правя каквото ми дойде на ум. Според мен не е нужен конкретен момент или повод някой да носи нещо. " 

Полите, перлите и непоколебимата еклектика се очертават като определящи тенденции за всички полове в колекциите за Есента 2021. И сякаш Comme des Garçons олицетворява това.  Перлите Mikimoto, които не се появиха на ревюто за есенната полекция в Токио, разширяват идеята смес на нежно и мъжествено: острите агресивни шипове са вплетени в семпло класическо колие. Това е точно вибрацията, която носи Playboi Carti и лакираните му със смайлита нокти. 


Еволюция на вечността: мъжките маникюри


"За нас е голямо удоволствие да продължим партньорството си с Mikimoto и тези седем нови стила, проектирани от Рей Кавакубо, които обединяват класиката и безвремието на перлите с модерното виждане, че и мъжете могат да ги носят“, казва Ейдриън Йофе, от името на Comme des Garçons. "Споделяме подхода на Mikimoto към дизайна и производството - непоклатим ангажимент към качеството и автентичността - и тези бижута продължават да поддържат тези ценности, като същевременно подкопават класическите представи за това как могат да изглеждат перлите чрез включването на шипове, зъби и други украшения. Те са за всички. “

Остава само въпросът: Готови ли са всички? Както пише Nast: "Вярвам, че хората трябва да носят каквото си искат, но същевременно всеки трябва просто да носи перли навсякъде и по всяко време.“

 

More All fashion