Следва

WIN IT: Eucerin Hyaluron-Filler Свиващ порите серум

Меган Маркъл е помолила двореца Кенсингтън да се намеси в конфликта й с Кейт Мидълтън, но й е било отказано

Дневниците на етървата  

Celebrities преди 2 години

Кралският биограф Омид Скоби, един от авторите на книгата за живота на херцозите Съсекс "Хари и Меган и тяхното съвременно кралско семейство", твърди, че Меган Маркъл е изпратила електронно писмо до Двореца Кенсингтън с молба да публикуват изявление относно действителната причина, по нейните думи, за свадата между нея и етърва й, Кейт Мидълтън. 

Само че писмото на Меган остава без внимание - от двореца заявяват, че няма да намесват Кейт в "ненужни сплетни", и не правят нищо, за да престане лъжливата информация за Меган да се тиражира в пресата. А когато Кенсингтънския дворец иска от Меган и Хари да подпишат изявление, в което се казва, че принц Уилям не ги е заплашвал, след като двамата са обявили намерението си да се оттеглят от кралските задължения, Меган връща отговор чрез асистента си: 

Ако ще си разменяме изявления, то, може би, най-накрая, Кенсингтънския дворец ще реши да изясни кога и как съм довела Кейт до плач. 

Припомняме, че става дума за епизода, при който Меган Маркъл почти докарва Кейт Мидълтън до сълзи по време на подготовката на сватбата й с принц Хари. В интервюто с Опра Уинфри Меган заявява, че всъщност се е случило точно обратното, и че Кейт е тази, която е накарала Меган да плаче. Меган споделя, че в знак на извинение херцогинята на Кеймбридж впоследствие й е изпратила цветя. За инцидента Меган е простила на Кейт, без да влиза в подробности кога и как. 

Беше много напрегната седмица, непрекъснато планирахме и вършехме неща... Но после тя се извини и ми изпрати цветя. Аз бих направила същото, ако знаех, че съм разстроила някого по този начин. Мисля, че по отношение на нея би било несправедливо да влизам в детайли, защото тя се извини и аз й простих. За мен беше шок, че историята се появи в пресата в напълно различен вид няколко месеца след сватбата. Аз не исках да се разчува случая, а след като за него се заговори, се стараех тя да не е потърпевша, - казва Меган в интервюто.

Кейт Мидълтън засега не реагира на разказа на роднината си, за разлика от съпруга си, принц Уилям, който, макар и лаконично, все пак отвърна задочно на брат си и снаха си: "в семейството ни не сме расисти", визирайки намеците за възможния цвят на кожата на бебето на Хари и Меган - Арчи, за които семейство Съсекс споменава в тв-интервюто с Опра.  

More Celebrities