Следва

Olympea Blossom, залива те вълна от цветя

Ей такова ъгълче в гардероба искаме, като на Елза Хоск

„Ники Минаж има по-добро дупе, но аз имам по-хубави обувки“, казва Риана

 

 

Celebrity beauty преди 2 години

По-голямата част от звездите (освен ако не са представители на клана Кардашян) рядко споделят нещо лично, като се започне с интериора и се завърши с геолокацията. Елза Хоск обаче не е от тях.


Fashion Starter: Елза Хоск и страхотното й обличане


Преди ден моделът сподели интимна част от гардероба си с целия свят. Въпреки жаждата на скандинавците за минимализъм, повечето аксесоари в колекцията на шведката са в много ярки цветове. Точно този пъстър ъгъл от килера си ни споделя супермоделът Хоск. Няколкото рафта съдържат впечатляваща колекция от чанти, раници и клъчове на Chanel, както и сандали и чехли от The Attico, Prada, Bottega Veneta и т.н. Колекцията разтреперва, нищо, че гледаме подобни всеки ден, защото такава ни е работата.  

Отделна „глава“ получава не по-малко цветната, но далеч не така пълна селекция от аксесоари и обувки на By Far. Кадърът включва чанта в цвят шам фъстък Кики, Manu в пясъчен кехлибар и мента, розови сандали Liliana и още няколко чифта обувки от минали колекции.

Това не е първият път, когато моделът ни позволява да погледнем в модното светилище на дома й. Преди да се премести в Калифорния, отделът за обувки в гарероба на Елза в Ню Йорк изглеждаше така:

Не се наемаме да броим чифтовете, и все пак набързо в ума си подреждаме колко и какви дни трябва да имаме пред себе си, за да си представим цялото това изобилие използвано надлежно и достатъчно пъти?  

More Celebrity beauty

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 8 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 9 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 9 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи