Следва

Celine, Fall 2021, READY-TO-WEAR

Tommy Hilfiger Polo Shirt, без който не искаме лято

DEAL OF THE DAY! 

Shopping преди 2 години

Тази тениска, сякаш изтъкана от история и емблематичност, е желанието ни днес и това, че е мъжка, ни привлича невероятно много, защото да носим нещо просторно, диханно, обгръщащо и закачливо, е... радост!

Miami Vibes е новата колекция на Tommy Hilfiger, под която тази хубава дреха се подвизава, и цялата - от женските до мъжките дрехи - е летен разкош. Тя е завръщане към Флорида, кънтри клубовете в Палм Бийч и цветната архитектура на Ocean Drive. Основните цветове за марката са комбинирани с пастелна пролетна палитра, напомняща за забележителната архитектура в някои квартали на Маями, в стил Арт Деко, вдъхновена от слънчевия щат и свободното време прекарано на открито. 


Miami Vibes, новата колекция на Tommy Hilfiger, естетика за летните нощи (и дни)


Нашата тениска е в чаровна бяло-бежова гама, със секси черен кант, а над сърцето се развява флагчето на Tommy, което е напомняне за обичта ни към бранда... Щастието е истинско и защото Polo Shirt-a е от природосъобразната материя BIO COOL, създадена от растения и запазваща усещането за прохлада и лятна нежност. 

Купуваме я за любимия (под претекст да я носим и ние) или направо за нас от всички локации на Tommy Hilfiger в страната - Paradise Center (бул. "Черни връх" 100), Serdika Center (бул. "Ситняково" 48) и The Mall (бул. "Цариградско шосе" 115), които от днес отново работят - йей! 

More Shopping