Следва

Защо сънуваме бившите си

Топлес Ирина Шейк и Ирина Шейк в Burberry: всякак хубава!

35-годишната Ирина Шейк без капка свян. И след това - в срамежливо бежово. 

Celebrities преди 2 години

Като казваме без капка свян, нямаме предвид, че Ирина не скрива с ръце гърдите си или не носи стегнати бели джинси на показаните току що снимки, а че в погледа й има толкова дързост и самочувствие, че ни иде да извадим бележниците и да започнем да си водим бележки.

В Инстаграм профила на модела се появиха полароидни снимки, на някои от които топмоделът позира топлес, прикривайки гърдите си с ръце. Смеем да твърдим, резултатът е фантастичен - поне ние не можем да спрем да зяпаме (четете още: Мега секси: Ирина Шейк за Vogue Германия). 

Любителската, както се оказва, фотосесия, е направена по време на обикновено преобличане у дома. На някои от кадрите се забелязва присъствието на вечния стилист на Ирина, Марк Еръм. Именно той е човекът, който прави така, че госпожа Шейк да изглежда страховито добре в смели, по-смели и най-смели фешън ансамбли, които на друг човек вероятно биха ни се видели смехотворни. Достатъчна е да припомним карираното костюмче с къса пола от Вивиан Уестууд, например, с която Ирина се премени преди дни. 


Марк Еръм и Ирина Шейк

Вчерашният ден не прави изключение от това, с което сме свикнали - да виждаме супер готината и още повече ефектна в модно отношение Ирина Шейк из улиците на Ню Йорк, придружена от дъщеря си Леа. Този път обаче мама и щерка предпочитат сдържаната класика - и двете са в тренчове на Burberry. Факт е, че Ирина е много близка с креативния директор на британския бранд - Рикардо Тиши, и често носи именно Бърбъри, както из улиците, така и на червения килим (четете още: All About Irina в новата кампания на Burberry). 

Вниманието на Ирина и Леа привлича улична сергия с бонбони, чийто асортимент заковава вниманието и на голямата, и на малката хубавици. Шейк дори взима на ръце дъщеря си, за да може принцеса Леа да види сладостите по-добре. 

 

More Celebrities