Следва

Гръд върху гръдта - бюстиета, вдъхновени от женското тяло postpartum

The Weeknd, вълшебно облечен мъж!

The Weeknd умее да се облича красиво! Взимаме го за пример от Billboard Music Awards от миналата вечер

 

Shopping преди 2 години

Миналият уикенд се състояха две важни музикални събития наведнъж - Евровизия, която бе спечелена от италианската група Måneskin, и наградите Billboard Music Awards, на които The Weeknd се оказа абсолютният триумф. Абел Тесфае (The Weeknd) си взе за вкъщи 10! награди, включително главната - „Най-добър изпълнител на годината“.

Музикалните награди на Billboard компенсираха отсъствието на The Weeknd от наградите Грами, които игнорираха албума му After Hours и не го вкючиха в нито една номинация. Разбира се, не видяхме и самия певец на сцената. Но той направи за сметка но това убийствено шоу на Billboard наградите. Не на сцената, а на паркинга, където кара червен кабриолет в костюм отгоре до долу Bottega Veneta: бяла риза, дълга тъмносива вратовръзка, панталон и черно палто с права кройка. В този строг ансамбъл The Weeknd изпълни една от най-трогателните песни от миналогодишния си албум - Save Your Tears.

„Вече не е нужно да нося този червен костюм“, каза музикантът в една от речите си, докато се качваше на сцената за поредната награда, очевидно визирайки яркото си сако от вечерта на Super Bowl. И въпреки че харесвахме емблематичния му външен вид After Hours, днес, вдъхновени от почти стерилната му, но и много секси елегантност на наградите Billboard, днес се опитваме да ви ориентираме откъде да набавите риза и вратовръзка като на The Weeknd за любимия. И той ще е щастлив, и вие ще сте добре придружени! 


APC риза, 207лв; вратовръзка Versace, 277лв


AMI Paris риза, 223лв; вратовръзка Polo Ralph Lauren, 174лв


Wardrobe.NYC риза, 1015лв; вратовръзка Alexander Vauthier, 158лв


Риза I AM Studio, 213лв; вратовръзка Thom Browne, 365лв


Риза Matteau, 500лв; вратовръзка Burberry, 393лв


Риза Loulou Studio, 393лв; вратовръзка Boss, 163лв
 

More Shopping