Следва

Ариана Гранде се омъжи тайно в Vera Wang, ето и снимките

WINT IT: 3 x Kwiat

WIN IT! 

All About Life преди 3 години

Както обичаме да казваме, "Погледни ме в очилата и кажи, че ме обичаш", а с тези три много модерни чифта от новата колекция на българската марка Kwiat, всеки би направил това, влюбвайки се в нас, в тях, в отражението на света или в своето. А и са много секси - златен кант, червени дръжки, бронзов отенък, намигащо розово... няма нещо в тях, което да не обещава закачливо и красиво лято. 

За да бъде ваш един от трите чифта висок клас слъцезащита, подчетрано секси лице и топ аксесоарна тенденциозност от страхотната родна марка Kwiat, споделете ни в коментар кой чифт искате най-много да бъде ваш и тагнете поне три красиви лица, модерни, млади и цветни, на които чифт Kwiat би стоял също страхотно... 

Инстаграм играта ни започва днес, 27 май 2021, а тримата късметлии, които ще погледнем в очилата, и ще кажем Уау!, обявяваме на 3 юни 2021, другия четвъртък. 

Have Sun! 

More All About Life

Неда Малчева, илюстратор: Digital Scouts е проект, който говори на езика на децата и има силата да ги предпази от онлайн опасностите

All About Life преди 2 дни

Като човек с глас в социалните мрежи, често се включвам в инициативи и кампании, обвързани с безопасността и здравето на децата, отбелязва талантливата художничка и майка на три деца 

Безупречен: стилът на Рая Назарян, новия Парламентарен председател

All About Life преди 3 дни

Рая Назарян е председателят на Народното събрание, избран по-рано днес с гласовете на 131 от депутатите. Харесваме тази красива жена, защото, точно както подобава на зодията ѝ - Дева, работи фино, зад кулисите, без непременна нужда от публичност и очевидно ефективно, за да бъде предложена за най-високия пост в държавата от коалицията, която спечели изборите на 9 юни - ГЕРБ-СДС.

Тенис любов и ок ли е любимият да е партньор и на корта

All About Life преди 4 дни

Две известни тенис двойки – Кейти Бултър и Алекс Де Минор, и Стефанос Циципас и Паула Бадоса, вече, уви, разделени, много често се състезават на смесени двойки на Уимбълдън, който стартира на 1 юли тази година. Но ок ли е играчите да смесват бизнеса судоволствието?  

Керхер представи звеното си за консултация, изграждане и поддържане на “Автомивки”, част от направление “Специален бизнес”

All About Life преди 4 дни

Керхер организира представяне и демонстрация на оборудването за измиване на автомобили - четкови портални и мивки на самообслужване. Експертите на немската компания показаха методологията за правилно измиване на автомобила, когато почистваме сами колите ни. Те обърнаха внимание, че е важно първо да изплакнем автомобила, след това да нанесем препарат отдолу-нагоре, да измием автомобила с четка или гъба, и отново да изплакнем отново отдолу-нагоре.