Следва

Раници за цялото семейство – трендове за 2021

5 тренда при дамските чанти за 2021, които си заслужават да почетем

2021-ва е една изключително интересна година по много и различни начини. Модата не прави изключение

Fashion преди 2 години

Традиционно тя се интересува не само от трендовете в облеклото, но и от тези при аксесоарите. В това число спокойно можем да включим и модните тенденции при марковите дамски чанти. Трендовете бавно, но уверено навлизат с идването на лятото и е важно да уловим духа, който носят.

Всяка представителка на нежния пол познава много добре чувството да намери перфектния аксесоар, завършващ визията й по неповторим начин. Жените търсят шик, блясък и повод за усмивка във всяко украшение, което носят през 2021-та.

Именно за тези три неща ще говорим в тази статия, защото те отразяват най-точно теченията, които ни носят хубавите и стилни дамски чанти от много години насам.

1. Малки дамски чанти

Тази пролет те идват с ясната идея да направят възможна плавната прелюдия между късите панталонки и дългите кашмирени палта. За да постигнат това, залагат на иновативен дизайн – едновременно съчетаващ сдържаност и експресивност. Тяхната дискретност с лекота се проявява в дизайна – малки и едноцветни, побиращи само най-необходимото за едно излизане с приятели. Окото обаче не остава равнодушно към експресивната гледна точка не нещата, а именно – веселите цветове като жълто, червено и оранжево, които блестят ярко при всякакви поводи и приканват да им се възхищаваш със затаен дъх.

2. Дамски ежедневни чанти

Тенденциите при тях са повече от красноречиви за топлите дни на 2021-та. Всичко ватирано се връща на почит и това напълно отразява духа на дамските ежедневни чанти за този период от годината. Класическият стил прави дамските чанти тип торба и за през рамо още по-привлекателни за дамите от всички възрасти.
Всички модели в bagsline.bg, без значение от размера и броя дръжки, са актуални и вече набират шеметна популярност. Важно е излъчването, а то трябва да бъде шик. Поради тази причина е по-добре да търсим аксесоари с висящи синджирчета и пискюли, които са на почит дори в Силиконовата долина.

3. Спортни дамски чанти

Не вярвахте наистина, че ще ги пропуснем, нали?

Именно те са най-добрият избор за забързаното ежедневие на огромна част от работещите, поради небрежния си, но запомнящ се вид. Тези чанти не са претенциозни към подбора ни на облекло и са удобни както за разходка в парка, така и за еднодневно пътуване извън мястото където живеем.

Чарът им е неоспорим, а практичността им – доказана във времето. Можем да избираме измежду добре познатите текстилни модели, а също така и кожените им алтернативи.

4. Дамски чанти от естествена кожа

Ако има нещо, за което лято 2021-ва е категорична, то това е, че няма по-подходящо време да си купим луксозна дамска чанта от естествена кожа.

Дори големите имена в сферата на модата недвусмислено заявяват, че това е най-удачният сезон, в който да се направи подобна инвестиция и да се внесе нов живот сред старите, познати аксесоари.

Търсим блясък, темперамент и оставяме да се прокрадне нотка носталгичност по класическото черно. Макар и определяно като винаги актуално, то все по-често бива заменяно от аксесоари в палитра, отразяваща съвременната заигравка с цветовете на лятото и последващата есен – кафяво, тъмночервено и цвят горчица.

5. Официални чанти

Всяко официално събитие изисква своята тип портмоне или клъч чанта. Въпреки че в България избираме тези модели главно за бал или сватба, то по света, трендовете не се придържат към строгата формалност на събитията. Ето защо, вървейки самоуверено по улицата, може да се види жена, носеща именно такъв аксесоар от bagsline.bg и това няма да изненада никого.
Специфичното при тези взискателни чантички е комбинирането им с правилния outfit. Всичко е в детайлите, но съумеем ли да уловим нежната им същност, ще постигнем съвършения външен вид.

Трендовете при дамските чанти за сезон пролет - лято 2021 говорят за свобода и щастие, от които така се нуждаем през последните месеци на застой. От нас се изисква да се отпуснем и да се оставим на модните течения да ни понесат към едни по-красиви и изпълнени с живот дни.

More Fashion