Следва

110 НЕЗАМЕНИМИ know-how съвета за секс: вторите 55 - трикчета, пози, игри

Дрескод "На гости на Президента": Хейли и Джъстин демонстрират

Очевидно той включва слънчеви очила, гола рокля и яркосини Dunk-ове, но за View Sofia очевидното никога не е достатъчно 

Celebrities преди 2 години

Този понеделник по време на романтично пътуване до Париж, Джъстин и Хейли Бийбър се отбиха в Елисейския дворец, където имаха среща с Еманюел Макрон и съпругата му Бриджит (Четете още: Бюти-eволюцията на Бриджит Макрон: пластичните операции и генът). Подробности не бяха разкрити, но явно френският президент е поканил певеца и съпругата му да го посетят по повод съответния национален празник - на 21 юни цялата страна чества Деня на музиката. Бийбър говори отлично френски, защото има канадски корени, та явно са се разбрали и прекарали добре, момчето не се и забави със споделяне на снимка от срещата в Instagram, определено фотографът трябваше да се постарае повече, but we'll let it slide, защото важни са ни аутфитите (четете още: Теория на кореспонденцията: Джъстин и Хeйли Бийбър, другата дума за любов). 

За да се срещне с президента, Бийбър се отрича в рамките на деня от огромните худита, които по принцип носи, обикновено с етикет на собствената му марка Drew House, и се появи в Елисейския дворец с костюм и риза. Естествено, експерименталният момент не липсва, защото JB е с ниски Nike Dunk, виждаме от снимката с Еманюел (който между другото е облечен по всички канони на френската класика). А Хейли е изключително "гола" в рокля LaQuan Smith, бранд, базиран в Лос Анджелис, сандали с връзки Femme и чанта Little Liffner в ръчичка. 

Разбира се, снимката може да се нарече "диалог между поколенията“ или "наръчник за това как да поддържаме стила си и да не спазваме строгите изисквания на дрескода, дори на среща с президента“. Радваме се днес на здравословния стилов непукизъм, модерността и небрежното хващане за дупето, а утре продължаваме със синхронизиран с темата шопинг, а именно няколко визии, вдъхновени от тоалетите на семейство Бийбър. Очаквайте! 

More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 12 часа

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго... 

Хайди Клум, Кайли Миноуг, Сидни Суини на наградите People's Choice

Celebrities преди 1 ден

Наградите People's Choice Awards се проведоха в Санта Моника, Калифорния и по традиция привлякоха куп интригуващи личности, сред които Меган Фокс, Сидни Суини, Били Айлиш, Кайли Миноуг, Хайди Клум, Том Хидълстън, Лени Кравиц и др.  

Супер сладко: учителка вдигна сватба в училище, за да сподели момента с учениците си

Celebrities преди 2 дни

Кейти Коркън безспорно има специална връзка с учениците си. Учителка в началния курс, тя очевидно не може да си представи сватбата си без присъствието на любимите деца, с които прекарва дълги часове всеки ден, затова решава да направи празника точно в училището, в което преподава.