Следва

Емили Ратайковски: много секси млада мама за Inamorata

Уличният стил на звездите: Риана и A$AP Rocky в Ню Йорк

Вчера 33-годишната Риана и 32-годишното й гадже Раким Майерс, известен повече като A$AP Rocky, си спретнаха любовна среща в нюйоркски ресторант 

Celebrities преди 2 години

Двойката, бидейки толкова ефектна, колкото е, не успя да запази романтичната си среща в тайна от света. Папараците успяха да заклещят колоритните Нея и Него (вижте й само шапката, комбинирана фантастично с отворена до бикините рокля), в момента, в който се разтовариха от колата си. 

Барбадоската красавица се справя, казвали сме го много пъти, съвършено с обличането. Няма мерки и теглилки, няма възможни и невъзможни комбинации, няма "може" и "не може". Изключително свободна в избора си на дрехи, и този път Риана не изневерява на собствения си усет за нещата, ескалирал тук в комбинация от розова рокля с цепка до края (щото, как иначе да се изразим), пухена шапка в същия нюанс и сандали на босо с висок ток и каишки около глезена. Рапърът любезно й предоставя коженото си яке, за да се загърне - очевидно в Ябълката е хладно. Многото бижута са налице, припомняме, че това е запазена марка на Рири - ТУК.  

Като отчитаме, че двамата са много симпатични заедно, припомняме, че двойката изобщо не бързаше да разкрива влюбеността си. Те дълго криеха какво се случва в интимния им свят, докато певецът не си призна публично в интервю за GQ миналия месец, че Риана всъщност е любовта на живота му. 


Trend Report: на момчетата дрънулкитеСнимка: AKGS

И до ден днешен влюбените не обичат да дават поводи да се рови в личния им живот. Макар че чувствата им струят и са осезаеми и през обектива и съответните 7 600 километра от Ню Йорк до София, нищо не може да маскира откровено влюбената усмивка на Рири. Блазе й, а за дозата сладки кадри благодарим на ловците на чужди радости отвъд Океана. При такава дистретност като на тези двама красавци, това си е истински подарък.

За сериозността на отношенията между Риана и Роки говори общоизвестният факт, че Риана е побързала да запознае семейството си с любимия, като дори всички заедно празнуват Коледата на 2020-та. Самият рапър признава, че вече обмисля въпроса за евентуално бащинство. По собственото мнение на Раким, той би се справил с подобна роля възхитително. 

"Мисля, че ще бъда страхотен, фантастичен баща. И ще имам прекрасно дете", споделя той. 

More Celebrities

100 години Мария Калас - стила, бижутата и града на Божествената

Celebrities преди 2 дни

През 50-те години великото сопрано е кралицата на Ла Скала, точно както и  на миланските бутици и ресторанти. Американка по рождение, гъркиня по произход, Мария Калас дължи част от успеха си и своя неповторим стил на Милано