Следва

Криминале: Бихте ли си купили 50% намален Birkin, 100% принадлежал на престъпник?

Moschino, Resort 2022

Хайде на брънч! 

Runway преди 2 години

Новата резортна колекция на Джеръми Скот е рецепта за сладурска, закачлива мода, плюс за идеално пържено яйце, класически бургер, пухкави палачинки и голям хот-дог, символът на Ню Йорк... "Понякога забравям колко съм шантав, защото за мен това е нормалното!", смее се Джеръми Скот, разказвайки за новите си "вкусни" и определено красиви дрехи. "Те са ентусиазиращи, искрени, чисти, може би малко наивни..., но пък имам a motherfucking hotdog dress!" 

За Джеръми животът е мюзикъл (или поне такъв трябва да бъде). След последната зрелищна Jungle колекция на марката той се вдъхновява и работи интензивно с Карън Елсън, американски модел и композитор, която стилизира в две визии и изобразява на постерите, надничащи зад моделите.

В галерията ни са 69 кадъра-доказателство, че сетивата са вдъхновение, Холивуд е вдъхновение, цветовете са вдъхновение, смелостта е вдъхновение, работата е вдъхновение, сладостта от живота е вдъхновение! 

Ето и кадри от краткия мюзикъл, който Джеръми режисира, а Елсън композира в чест на колекцията:

 

 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.