Следва

7 аромата за повишаване на настроението (и кога да се напръскаме с тях)

13 прически от 2000-те, които не ни е срам да си направим днес

Всяка Y2K тенденция за красота отново е нова, което не е проблем

Hair преди 2 години

Тъй като всеки нов сезон, всеки емоционален катарзис, всяко еуфорично преживяване ни накланят към желанието за промяна на прическата ето какво правим ние... Всяка духовна философия знае, че косата е изключителен енергиен център, който почти абсолютно представлява същността ни, затова подхождаме към нея с внимание и грижа и за нищо на света не я лишаваме от най-интересната и модерна форма, която може да си придадем. Вдъхновение за щастлива душа и свежа коса straight outta миналото, черпим от следните 13 (не-фатални!) предложения:  


DIY: Бабет фризурата на Брижит Бардо


Случайни плитки

Защо да си само къдрава или само права, когато може да си и двете? Малките случайни плитки и къдравки кичури ни карат да изглеждате готови за например фестивал, концерт или пикник с минимални усилия, макар че Бритни "ги може" и в по-звездна обстановка. 

Микро плитки

Лятото е най-доброто време в годината да оплетем косата си на миниатюрни плитчици като Бранди - най-добрата идея за щастливките, които прекарват цяло лято на морето - не никак не ви завиждаме...

Спайки пикси кът

Мекичкото платинено пикси на Мери Джей Блайдж е съвършенството от 00-те, в платитен оттенък бихме си го причинили.

Удебелени кичури

Фризьорски обзор от 2000-те няма да бъде пълен без дебели, ивичести акценти а ла Кели Кларксън - може би единственото в тази класация, за което леко би ни било срам, но истината е, че цял Инстаграм така се боядисва, so... 

Екстра блийч

Който каже, че през 2003 г. не е искал да прилича на Линдзи Лоън във "Freaky Friday" - лъже! Сега този колористичен подход щурмува TikTok с пълна сила. 

Бандана като лента

Дълга гъста коса, обвита в бандана, никога няма да стои съвършено на човек, който не е Aaliyah, но ние сме изкушени да опитаме.

Дълбок страничен бретон

Точно като бретончетата на Мери-Кейт и Ашли на премиерата на "New York Minute" - няма как да сте нямали такъв... 

Две високи опашки

Както си му е реда - с непокорни бебешки коси, шнолки и на централен път - ако гримът на издаваше времето, бихме помислили, че кадърът на Татяна Али е от 2021-ва.

Мини кокчета

Преди да бъдат наречени "space buns", те са най-готината тийн прическа на десетилетието. Всеки днес е готов отново да вкуси сладостта на мини "кифличките"!

Обърнати краища

Етажите и флип краищата на Габриел Юнион са супер flirty прическа във всяко десетилетие. 

Бретон до брадичката

Етажираният бретон, чаровно рамкиращ на лицето, е прическа която трябва да се казва "Хилари Дъф" и която повече хора трябва да си правят днес.

Дълги вълни

Ефирните русалски вълни на Лейтън Мийстър също са супер нежни и женствени.

The Poof

Става въпрос за онова тупирано "нещо", наречено "пуф", което, според фризьори и коафьори издължава лицето и насочва вниманието към очите - ако сте толкова зеленооки, колкото Линдзи, това е прическата ви за утре!

 

 

 

 

More Hair