Следва

Толкова секси! Бюти тайните на Рики Мартин, вкл. лед, алкална вода, никакво месо и още

Fenty Eau de Parfum е почти тук! На какво ли ухае Риана...

"One smell you’ll never forget..."

Body преди 2 години

Риана има нещо ново за всички нас и то отново не е музика... Въпреки това, за нищо на света не бихме пропуснали възможност за еуфория от каквото и да ни даде. Instagram акаунтът на Fenty Beauty подразва любопитството на всички с видео, загатващо силуета на кафеникаво шишенце парфюм, а описанието мистериозно гласи "нещо чувствено, уверено и секси“. Малко след това самата Рири, по същия повод, публикува снимка, вероятно от кампанията на продукта, споменавайки "coming soon”. 


Кой как избра да се рекламира: Риана, single & hot AF, за Fenty


Fenty Eau de Parfum e подбран с мисъл и за двата пола, и едно е сигурно - ще е хит. Това е не за друго, а защото Риана е известна с невероятния си аромат сред щастливците, които са имали възможността да бъдат около нея - като Дженифър Лорънс и Ник Джонас например, които са споменавали за "райското“ ухание на звездата.

Познавайки Риана, това далеч не е първото й парфюмерийно начинание, но пък е първото за собствения й бранд Fenty. През 2010 г. тя си колаборира с парфюмната къща Parlux върху колекция от 11 аромата - по-сериозните фенове може би помнят популярните от тях: Nude, Reb'l Fleur и Riri. Освен това, зад гърба си дивата има и одеколон с име Rogue Man.

Питайки се на какво ли ухае изпълнителката тези дни, риторично си отговаряме - най-вероятно на Fenty Eau de Parfum. Припомняме си, че през 2017 г. тя постига огромен успех, създавайки козметичния си бранд Fenty Beauty, заради отдадеността си към иновативните формули и активизма за приобщаването на всеки в обществото. Миналата година се появява и Fenty Skin с продукти за грижа за кожата, а сега очевидно е ред на Fenty Perfume, като има слухове за естественото продължение на линията с Fenty Hair.


Съдят Fenty на Риана за 15 хиляди долара


Гадаем за съставките на божествения аромат и сме сигурни, че A$AP Rocky вече е имал честта да усети мистериозното ухание, а щом на него му харесва да се сгуши във Fenty Eau de Parfum, значи и на нас ще ни хареса, когато стане достъпен на 10-ти август в сайта на Fenty Beauty. (Четете още: "Големите любовни истории: Риана и A$AP Rocky")


More Body