Следва

Запознайте се: Катрин Диор, обожаваната сестра, самата Miss Dior

We Love: Бионсе (над 200 карата диаманти плюс дупе) и Джей Зи за Tiffany&Co

Първа кампания на Бей и Джей за Tiffany&Co  

All fashion преди 2 години

Досега не бяхме виждали свръхготиното семейство заедно в главната роля в рекламна кампания... Случи се, обаче, при това МНОГО ДОБРЕ!

При наличето на артистични гиганти от тази величина, се изисква реципрочно уважение от наемащия звездите за да рекламират продукцията му. От Tiffany разбират това отлично, затова украсяват Бионсе в 128,54-каратовия Tiffany Diamond, носен преди това само три пъти в историята, включително от Одри Хепбърн, както и с купчина други луксозни бижута от британския ювелирен бранд. 

Безценният диамант Fancy Yellow на дълга верижка, осеяна по дължина с над 100 карата диаманти, изглежда като у дома си около врата и на гърба на Бионсе, която позира за новата любовна кампания на луксозната брит марка, заснета от Мейсън Пул и стилизирана от Джун Амброуз и Марни Сенофонте, и увенчана с придружаващо видео, заснето от режисьора на  "Black Is King" Еманюел Аджей. Косата на Queen B е оформена от Джауара Уаучопе и Накиа Рахон, небрежно наслоена и натрупана на върха на главата й и спускаща се върху нежно гримираното й лице - макиажът е супер фин, с изключение на острото котешко око (може би отново кимване към Одри Хепбърн). Безценното колие хармонира с 22-каратов пръстен с жълт къшън-кът диамант.

Нищо нямаше да е същото без супер мъжкарското присъствие на Джей Зи, съпруг за пример,  облечен в изчистен черен смокинг, който допълва роклята на любимата със свой дял бижута. Брошката "Bird on a Rock“ от Жан Шлумбергер, един от най-известните бижутери на 20-ти век, бивш вицепрезидент на Tiffany&Co, е преработена в единствен по рода си чифт ръкавели. Секси Джей носи и поразителната Apollo брошка от платина, жълто злато и диаманти, както и куп други скъпи лъскавини от Tiffany, включително един от новите им годежни пръстени за мъже.


LOVE: Бионсе и Джей Зи в 50 кадъра любов


"Бионсе и Джей Зи са въплъщение на съвременната любовна история“, казва в изявление Александър Арно, изпълнителен вицепрезидент по продукцията и комуникациите на бранда. "Като марка, която винаги се е мотивирала от любовта, силата и себеизразяването, не бихме могли да си представим по-емблематична двойка, която по-добре да представи ценностите на Tiffany&Co. За нас е чест да имаме мисис и мистър Картър в семейството на марката."

Като се има предвид, че двойката за пръв път участва рамо до рамо в кампания, учудващо е колко добре стоят двамата редом и че никой дотук не се е сетил да използва за реклама невероятната им хармония. Картинката е и семпла, и неимоверно внушителна. Което очевидно е и идеята на композицията. Кампанията въвежда нова ера за Tiffany под творческото ръководство на Руба Абу-Нимах, назначена за креативен директор на бранда през март. Освен това емблематично, анонсирано днес партньорство, марката сподели нагласата си да дари 2 милиона долара за Historically Black Colleges and Universities.

Видеото към кампанията все още не е лансирано, но знаем, че краткият филм отдава почит на "Закуската в Тифани" с нова версия на песента "Moon River“, изпята от Бионсе. За почитателите на изкуството Картърс позират пред картината на Жан-Мишел Баскиа "Equals Pi“, изобразена в тифани нюанса синьо (част от частна колекция, картината никога не е излагано публично досега). Филмът ще бъде пуснат на уебсайта на Tiffany на 15 септември, дотогава гледаме ли, гледаме кадрите и съответно мислим само ABOUT LOVE. 

More All fashion