Следва

Марката Estée Lauder на 75 години: историята на една непреследвана, но постигната мечта

Stüssy x Birkenstock е обувката, която ще поискаме от Дядо Коледа

Ако 2020 беше годината на Crocs (четете: Crocs превземат модния свят ), то 2021 е под всеобхватното влияние на немската Birkenstock

All fashion преди 2 години

В допълнение към факта, че Birkenstock се носят от почти всички известни личности и икони на стила - от Кендъл Дженър и Джъстин Бийбър до сестрите Олсън и Кристен Стюарт - марката може с увереност да бъде наречена главният моден фокус на годината.

В контекста на модерността, редица луксозни брандове се възползваха от възможността да си партнират с 247-годишната компания. Модна къща Valentino постави логото си върху кожени сандали Birkenstock Arizona през 2019-а, докато базираната в Ню Йорк Proenza Schouler пусна своя собствена лачена версия. Съ-творческите директори на Jil Sander Люк и Луси Майър преосмислят моделите Birkenstock с велурени слоеве кожа и кремави ленти от телешка кожа, вариация по темата прави и Стефано Пилати. Четете още: ДА, тя обу Birkenstock за "Оскарите" и ги съчета с кутюр Valentino.

Сега най-горещата марка улично облекло Stüssy поема Birkenstock. Американският лейбъл за първи път партнира с Birkenstock през 2020 г., пускайки два чифта чехли в неутрални цветове, а този път надраства сътрудничеството. 

За колекцията си за 2021-а, пусната в продажба на 27 август, Stüssy представя възродена версия на своето "бостънско" сабо, което излиза на пазара през 1979-а, в различни цветове, невиждани досега в дизайнерската гама на Birkenstock. Емблематичният чифт обувки идва в карамелено кафяво, слонова кост и прашен розов велур с логата Birkenstock и Stüssy отстрани. Искаме ги за Коледа! Най-късно. Розовото е вече продадено, но и карамелът е ок. 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.