Следва

МИНАЛОТО: Ретро шедьоври от Венецианския филмов фестивал - Бардо, Лорен, Кардинале и останалите

Близначките Спенсър: пленителните племеннички на Даяна във Венеция

Амелия и Елиза Спенсър бяха сред гостите на тържественото откриване на 78-ото издание на Венецианския филмов фестивал.

 

Celebrities преди 2 години

Съответно, на мига, русокосите близначки, племенници на покойната принцеса Даяна, се оказаха в центъра на събитието вечерта на 1 септември. 

Красивите млади дами (родени на 10 юли 1992-а), и двете модели, носят на червения килим елегантни, различни една от друга, но силно хармониращи си рокли на дизайнерката Алберта Ферети, за която чест благодариха в профилите си в Инстаграм на синьора Ферети.

Предния ден сестрите бяха снимани в ежедневно облекло при пристигането си в града. Изключително силно впечатление прави, че момичетата са видимо много близки, много заедно, като и прическите, и стилът им, и цялостното им внушение е за стабилна вътрешна увереност и подчертана амбициозност, точно каквато излъчва и по-галямата им сестра Кити (четете още: Кити Спенсър като булка и изяществото на 5-те Dolce & Gabbana одежди). 

Амелия и Елиза правят доста успешен пробив в света на модата. Елегантните красавици - фини, руси и секси, са дъщери на граф Спенсър, братът на принцеса Даяна.

  

More from View Sofia

8 исторически кътчета в Италия, за да попътуваме назад във времето

All About Life преди 1 година

От емблематични ресторанти до сладкарници, основани преди векове, тези наситени с емоции забележителности трябва да бъдат в списъка за задължително посещение на всеки турист, запътил се към Италия  

Кампанията „Брошка с кауза“ и красотата да подкрепяш

Health преди 3 години

Безспорно едно от най-красивите качества у човек е съпричастността му към околните, към техните страдания и неволи, към житейските им препятствия. Защото е красиво да подкрепяш тези в нужда, да им осигуриш рамо, на което да се опрат в труден момент.

Алтернатива на лекарството – как да излекуваме грипа, без да ходим в аптеката

Health преди 1 година

След двугодишна пауза, първите месеци на годината отново са времето, което се превърна официално в сезона на грипа. И без значение дали вече сме го срещнали или стратегически се опитваме да избегнем, е добре да знаем, че не винаги лекарствата са решение, особено когато говорим за вирус. Много хора обаче не правят разлика между настинка и грип и са склонни да започнат с лекарствата при лека болка в гърлото или малко хрема.

More Celebrities