Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 06.09 - 12.09

We Love: Кристен Стюарт & Chanel във Венеция

На 1 септември се проведе церемонията по откриването на 78-ия филмов фестивал във Венеция, която събра знаменитости от цял ​​свят, за да гледат дългоочакваните премиери, както и да демонстрират собствените си стилови достижения 

Celebrities преди 2 години

На третия ден от голямото събитие, т.е. днес, Кристен Стюарт, която играе ролята на принцеса Даяна в „Спенсър“ на Пабло Ларейн, се появи във Венеция, където лентата с нейното участие ще направи дебюта си, в черен костюм от туид на Chanel (четете още: Кристен Стюарт в първия трейлър на "Спенсър").

Актрисата, известна със своя андрогинен външен вид, е, супер меко казано, съвършена в късия гащеризон от скъп вълнен плат, с бродирани с ширит от сърма джобове и без яка, хармониращ приказно на розовата коса, красиво лице и невероятни крака на актрисата. Бижутата са сведени минимум - едва няколко пръстена, обувките са на много висок перлен ток, за допълнителен възторг, гримът е опушен, прическата - небрежно събрана на ниска опашка. Другото име на съвършенството! Нали? Отговорите ви в анкетата! 

Анкета

Имате ли нещо да допълните към вида на госпожица Стюарт в Chanel във Венеция?

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 1 ден

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 2 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.