Следва

We аdore: Måneskin за Gucci, Rock&Roll и много секс

A Night to Remember: Met Gala 2021, модният свят възкръсна

Пир по време на пир! 

All fashion преди 2 години

Онзи ден подгряхме за ежегодния бал The Met Gala (припомняйки темите на вечерта в последните 20 години), който по правило се провежда в първия понеделник на месец Май, само че тази година, предвид Covid-19 и прочие свързани с проблема организационни следствия, най-пищното модно събите в света съвпадна с разгара на модния сезон в Ню Йорк - Седмицата на модата в Ню Йорк, официално закрита в неделя вечер.



За добро или за лошо, подобно съвпадение леко измести фокуса от едното за сметка на другото, но пък насъбра такова число топ звезди на едно място по едно и също време, че първото, което ни хрумна, гледайки стрийминга от събитието тази нощ, беше "Пир по време на пир!".

Листопад от нечовешки модни ансамбли, изключително звездно присъствие БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ (ако не броим липсата на Зендая и Кайли Дженър), великолепни влюбени двойки (отделно за тях до минути), и такъв щедър и изключително артистичен прочит на тазгодишната тема "В Америка: Лексикон на модата", че в най-краткия вид предаваме нещата с думи така: "тотален моден хит!" и "модният свът възкръсна!". 



Невероятната вечер, същенско пробуждане на артистичната бохема от върховете на индустрията, наречена Мода, се проведе, както обичайно, в The Metropolitan Museum of Art in New York City. Датата 13-ти септември ще остане в историята завинаги, свързана с най-новата изложба на Института по костюма (the Costume Institute): “In America: A Lexicon of Fashion,” която отваря врати на 18-ти септември в Anna Wintour Costume Center в музея Мет и с неустоимо привлекателното изобилие от лукс, разкош, артистизъм, свобода, любов и мода, което ни заля от поредната Met Gala. Галерията обяснява останалото >>>   

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.