Тъй като Gossip Girl се завръща, ето ги и другите най-готини HIGH LIFE сериали

Тъй като Gossip Girl се завръща, ето ги и другите най-готини HIGH LIFE сериали

От Brideshead Revisited до OC, тези тв-сериали разкриват какво е да си част от високите обществени прослойки (и са красиви)

Завръщане в Брайдсхед

Безспорно ной-добрата версия на най-известната приказка на Евелин Уо е телевизионният сериал от 80-те години с участието на Джеръми Айрънс, Антъни Андрюс и Даяна Куик, любим на зрителите заради майсторската операторска техника и стилните костюми. Айрънс влиза в ролята Чарлз Райдър, художник от средната класа, който е обсебен от брат и сестра, принадлежащи към хайлайфа, изиграни от Андрюс и Квик. Докато той се влюбва в Джулия Флайт, брат й Себастиан се влюбва в него, и така започва пагубен любовен триъгълник, който може да завърши само с трагедия. Заснет във великолепния замък Хауърд в Йоркшир, сериалът издържа изпитанието на времето и стои по-високо от всяка следваща екранизация.Клюкарката

Тази стилна адаптация на книжната поредица на Сесили фон Зигезар пренася зрителите в живота на елита на Манхатън от Upper East Side, където разкрива съперничеството между некоронованите царици Блеър Уолдорф (Лейтън Мийстър) и Серена Ван Дер Уудсен (Блейк Лайвли). Поредицата започва с това, че Серена се завръща у дома, след като преди това мистериозно изчезва без предупреждение, а Блеър е нещастна от завръщането на съперницата си. Освен Upper East Sider-и, сериалът включва и "Средния Джо“ Дан Хъмфри, който посещава престижно частно училище със стипендия. Междувременно всичко, което правят, е разчоплено и изкарано на показ от "Gossip Girl“, новинарски имейл-блог. Но коя ли е авторката му?


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.