Следва

Появи се! Мелания Тръмп с Доналд на бейзболен мач, "извърнатият й поглед" стана супер хит

Като близначки: абсолютно невероятните прилики между Брижит Макрон и Джил Байдън

Общи снимки на съпругите на президентите на САЩ и Франция предизвикаха силен резонанс в мрежата. Изглежда, че до днес историята не помни, или не се сеща, за други случаи на толкова силно сходство между първите дами от различни страни

 

Celebrities преди 2 години

Първите дами на САЩ и Франция Джил Байдън и Брижит Макрон се срещнаха преди срещата на върха на Г-20. Виждайки съвместните им снимки, потребителите на социалните мрежи веднага реагираха на удивителното сходство в имиджа, излъчването, обличането и изобщо почти всичко на двете жени.

Джил и Брижит се видяха в Рим, където се проведе срещата на върха на Г-20. Двете руси красавици вечеряха в ресторант Il Marchese, разположен на живописния бряг на река Тибър. На изхода първите дами бяха уловени от репортери - Брижит призна с усмивка, че срещата е била "прекрасна" и че много обича Италия. Малко по-късно Джо Байдън пък сподели с пресата, че Джил и Брижит са имали много топъл разговор на чаша бяло вино, „точно като сестри“.

Когато в мрежата се появиха съвместните снимки на двете жени, наблюдателни коментатори на секундата отбелязаха, че жените не само общуват, но и изглеждат като сестри. Освен очевидните външни прилики, Байдън и Макрон имат доста подобен стил на обличане. И двете често избират рокли с А-силует или вталени костюми с поли над коляното. Освен това и Джил, и Брижит предпочитат луксозните европейски марки, като Dior, Prada и Givenchy.


Джил Байдън 2011 г.


Брижит Макрон, 2019 г.

Освен това, и Госпожа Макрон, и госпожа Байдън, имат почти идентичен професионален опит. И двете са посветили дълги години от живота си на преподаване. И двете имат дипломи по филология.

Джил чете и до днес лекции в Университета на Северна Вирджиния и признава, че това занимание е голямата й страст. Брижит специализира френски и латински и преподава в гимназията до 2015-та. В допълнение към прякото провеждане на уроци, първата дама на Франция се интересува и от бъдещата съдба на завършилите - тя инициира създаването на LIVE или Institute of Vocations for Employment, който оглавява и чиито програми са насочени към намиране на работа или насочване към образование на лица над 25 години, които нито учат, нито работят. 


Джил Байдън, 2011 г.


Брижит Макрон, 2019 г.

Освен стил и професия, двете първи дами имат и друго много общо - те дълги години подкрепят половинките си в политическите начинания и са изминали дълъг път с тях. Джил се среща с Джо през 1975 г., когато той е сенатор, а тя - студентка. Байдън е вдовец, загубил съпругата и дъщеря си при автомобилна катастрофа, който отглежда сам двамата си сина. Той се кандидатира неуспешно за президент през 2008 г., след което два мандата е вицепрезидент при Барак Обама. През цялото това време Джил е там, без да спира да вярва в съпруга си (четете още: Големите любовни истории: Джил и Джо Байдън).

Брижит пък познава Еманюел от колежа - тя е негова учителка, в която бъдещият президент е дълбоко влюбен. Двамата дълго се борят с публичното отхвърляне на връзката им, съответно не е тайна, че на Брижит се налага да жертва репутацията си, за да остане с любимия (четете още: Големите любовни истории: Еманюел и Бриджит Макрон).

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.