Следва

Fashion Starter: електро-поп it-момичето Граймс

Появи се! Мелания Тръмп с Доналд на бейзболен мач, "извърнатият й поглед" стана супер хит

След като отстъпи титлата Първа дама на Съединените щати, Мелания Тръмп рядко се появява на публични събития (четете още: Прощалната реч на Мелания - мила!)

 

Celebrities преди 2 години

Зажаднели за пищната й, пипната до последния косъм поява, днес викаме Ура! за решението на красивата 51-годишна госпожа Тръмп да придружи съпруга си Доналд на бейзболен мач, съответно стегната в класически бежов тренч на Burberry. 

51-годишната бивша манекенка стана мигновено хит в социалните мрежи, след като бе заснета,, докато внезапно спира да се усмихва и "извърта очи". Въпреки че изражението й може и да не е свързано с личността на Доналд, в социалната мрежа веднага избухнаха коментари, че тя не издържа и че бракът все така, както и преди, уж, е нещастен. Дали е така, не знаем, но Мелания изглежда фантастично, леко наддала на тегло, според нас, ама много леко, и откровено щастлива (четете още: Какво ще прави Мелания след Белия дом? Развод или друго). 

Припомняме, че Мелания и Доналд се срещат на парти през 1998-ма, след което стават двойка. Женят се през януари 2005 г. и имат един син - Барън (четете още: Мелания Тръмп с първи снимки след напускането на Белия дом). 

More Celebrities