Следва

Кание Уест и грозните гуменки или как стана така, че дизайнерските „галоши” са на върха на модната пирамида

Ето ги Снежанките на Victoria's Secret Holiday 2021

Victoria’s Secret представиха Коледната си кампания, което правят по традиция всеки ноември. Този път имаме истинска каре-лудост, която ни се струва симпатична - не се сещаме за нещо по-коледно като мотив. Американската марка за бельо впряга в усилията си за оптимални печалби красивите Бела Хадид, Палома Елсесер, Адут Акеч, Тейлър Хил и Иман Хамам. Картинката на интимни дизайнерски облекла, включително меки фланелени пижами, дантелени флинтифлюшки, малко push-up, малко жартиери и много червена дантела, ни се струва идилична и навременна в навечерието на празника, така че разглеждаме с удоволствие. 

All fashion преди 2 години

Снимани на открито или на кариран фон, красивите дами, ангажирани за снимките, балансират знойния си сексапил с чувството за уютна релаксация. На един от кадрите Бела изглежда гореща до червено, със сутиена си Push-up Very Sexy Bombshell, колана с жартиери, бикините-прашка и чорапите.


Адут Акеч и Палома Елсесер позират за кампанията на Victoria’s Secret Holiday 2021

Друг кадър ни показва Адут и Палома в карирани пижама и халат над идентично бельо, комбинирани с домашни чехли в стилистиката на цялото, и снимани на готин естествен фон от примамващо зелена природа. Виждаме още Тейлър, облечена във фланелен комплект от пижама с огромен шал и маркова шапка. За разкош гледаме и късометражния филм, посветен на празничната колекция, озвучен, разбира се, с Коледни мелодии и включващ падащ сняг.

„Нашият нов фланелен текстил представлява изключително мека, галеща памучно-модална смес - няма начин да не пожелаете нещо подобно до кожата си. Нашите артикули спокойно могат да се наредят начело на желания списък с подаръци за всеки - имаме прелестни пижами, фантастичен Very Sexy Push-Up, уютни аксесоари и много други“, споделят от Victoria’s Secret.


Тейлър Хил в топлото каре на Victoria’s Secret Holiday 2021


Иман Хамам в кампанията на Victoria’s Secret Holiday 2021


Адут Акеч за Victoria’s Secret Holiday 2021


Палома Елсесер позира Victoria’s Secret Very Sexy Wicked Unlined Balconette Teddy

More All fashion