Следва

Лейди Гага и лилавото й на премиерата на House of Gucci - just brilliant

Съдбоносна Венера в Козирог до март 2022 - какво ви чака в любовта, знак по знак

Това положение на Венера ще промени отношенията ни с обкръжаващите и не само

 

Astro преди 2 години

От 6 ноември Венера - планетата на любовта, баланса и хармонията, се намира в знака на Козирога, където ще остане до 6 март 2022 година. Обикновено преминаването на сравнително бързата планета през един знак отнема средно около месец и половина. Този път обаче, основно заради ретроградността (от 19 декември до 28 януари), Венера буквално "замира" в Козирог, помагайки ни да поработим солидно над сферите, за които отговаря този зодиакален знак. 

Какво символизира Венера в Козирог и на какво ще повлияе?

В класическата астрология Венера се явява управител на отношенията, както деловите, така и личните. В сферата на нейното влияние са още парите, дипломацията, балансът, любовта, храненето и самооценката. Позицията на Венера в Козирог не се счита за добра, защото Козирог е синоним на дисциплина, строгост и планиране, които изискват делови подход към живота и не допускат компромиси. Усещането е за ограничение, липса на възможности, известна студенина. Но на хората, които са си самодостатъчни, и имат ясна цел и посока, включително по отношение утвърждаване на собствения си вътрешен авторитет и сила, Венера ще подари прекрасни делови партньорства, любовни отношения със сериозен човек с добър статут в обществото и финансов успех. Иначе казано, Венера в Козирог е бизнес-лейди в строг костюм и мъжки обувки, която знае цената на времето си и очаква от останалите хора същата праволинейност в преследването на целите. Какво искате да постигнете? Това е основният въпрос, който ще ни постави тази планета в следващите пет месеца. 

Важно е да се отбележи, че благодарение на този петмесечен транзит, планетата на баланса и успеха ще се усмихне на тези, които имат изграден стабилен режим на живот, които са настроени да довеждат делата си докрай и които запазват дипломатичната си настройка. Със сигурност може да се каже, че всеки от нас ще се сблъска с необходимостта да отстоява приоритетите си в любовните, парични и професионални отношения в идните 150 дни.


Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2021


Прогназата за периода, знак по знак

 

Овен

Венера в Козирог може да ви донесе нов шеф от женски пол, от което, по-скоро, отколкото очакване, на главата ви ще се стоварят проблеми и разногласия. По отношение на кариерата, главното предимство в този период ще е умението ви да се договаряте, правейки компромиси и сключвайки партньорства. Единственият съвет, който трябва да ви бъде даден: учете се на изкуството на диалога, като опитате да уважите и чуждите интереси, освен своите. Този подход ще ви донесе ползи, да не говорим, че без да го приложите на практика, откровено ще имате проблеми - първо с висшестоящите хора и авторитетите, а после и с цялостния развой в кариерата ви, като визираме лятото на 2022 година. Ако се справите с егото си и желанието вечно да става вашето, ви чака подчертан успех и в двете посочени области. Що се касае до финансите, в периода от 19 декември до края на януари 2022 година има вероятност да получите пари, чието изплащане е било забавено - свършили сте нещо отдавна, чак сега ви плащат, което е хубаво. И все пак, имайте предвид, че като цяло темата с парите е проблемна - каквито и парични потоци да чакате, сложете едно на ум, че ще има пречки. 

Телец

Венера в Козирог е едно от най-късметлийските положения за Телците, тъй като и двата знака се явяват земни. Напълно вероятно е поради този факт, в цитирания период да подобрите финансите си, да да разширите паричните си възможности, да се почувствате обезпечени и спокойни на паричния фронт. Много често тази позиция на Венера дава приход от крупни международни компании или такъв, който идва по линия на жените в обкръжението. В този 5-месечен период именно близка жена (учител, коуч, продуцент, пиар, близък колега, съдружник) може да ви донесе феноменален късмет. 

Близнаци

Венера в Козирог e прелюбопитно разположение за вашия знак, защото ще засегне сектора на тайните и откровенията и, възможно, ще донесе в живота ви психотерапевт, гледач на таро, астролог или доктор-хирург, които ще преобърнат света ви. В течение на пет месеца, усилията, насочени към уреждане на спорове, ипотеки или финансиране ще бъдат удовлетворени. Освен останалото, Венера е твърде вероятно да доведе до нови сексуални отношения или като цяло да решите да обърнете повече внимание на интимната страна от вашия живот. Често това разположение на планетата в корелация към слънчевия ви знак е отличен момент за планиране на бременност. 

Рак

Венера в Козирог е сложен период за Раците, защото планетата на любовта застава в опозиция на вашето Слънце.  Аспектът е показателен за потребността ви да се изявите, така че на моменти може да се окаже, че се самоизтъквате дразнещо или надценявате способностите си. От това често възникват спорове и разногласия, което пък може да доведе до пълна смяна в обкръжението ви. Ако сте склонни да направите някой компромис, заложете на факта, че успехът ви ще зависи от вашите трудолюбие, дисциплина и скромност. Не се притеснявайте, усилията ви ще бъдат оценени и в бъдещ момент ви чака компенсация - интересно търговско предложение, например. И все пак, в близките 5 месеца всяка излишна активност е нежелана - прибързаността може да ви вкара в неприятности. Що се отнася до финансите, до 6 март паричните постъпления в живота ви ще са директно обвързани с вашата клиентоориентираност и отношенията с партньорите. Не чакайте много обаче.  

Лъв

Венера в Козирог за вас ще е период, в който е важно да се погрижите за здравето, за режима на хранене, за рутината, както и за установяването на дипломатични отношения в колектива. Ако отдавна се стремите да изгладите отношенията си в екипа, в който работите, в следващите пет месеца всички възможности за това са налице. Често при това положение установявате, че комуникацията става по-лека и по-топла, по-дружелюбни сте, всичко с околните се случва хармонично и приятно. Съществува сериозен шанс за любовен роман на работното място. Идеален вариант в този период е да се заемете с красотата и външния си вид. Посетете козметик, зъболекар, обновете аптечката с нови комбинирани витаминни формули, добавете билки, купете си ортопедичен матрак, подарете си за новата година пълен масажен курс. По отношение на парите, можете да разчитате на официални приходи - от заплата, хонорари и пр, а разходите ви ще следват ежедневния си ход - храна, ток, вода, лекарства, сътрудници. Нищо повече, нищо по-малко. 

Дева

Венера в Козирог за вас означава период на светски събития, романтични срещи, пътешествия с любим човек. В петте предстоящи месеца Венера ще укрепи любовната ви връзка, като ще усетите, че бонбонено-букетният период отминава, за да отстъпи място на стабилността. Възможно е партньорът да ви направи предложение, което с голяма доза вероятност ще се случи до 6 март догодина. Това положение на Венера ще спомогне много да развиете въображението и творческите си способности - личен ваш проект може да получи главозамайващ успех. Що се касае до финансите, най-големият ви разход ще е ориентиран към децата и дома, което със сигурност ще ви донесе спокойствие и удовлетворение.

Везни

Венера в Козирог е сложен период за вас, Везни. Причината е, че планетата в тази си позиция образува аспект на квадратура с наталното ви Слънце. Можете да очаквате разногласия с близките, с околните, с колегите. Съществено важното тук е умението да защитите собственото си мнение. Безусловно, това може да доведе до напрежение във взаимоотношенията, но ако се научите меко или, ако се налага, твърдо, да отстоявате убежденията си, собствената вяра в правотата ви ще се повиши, а оттук - и самооценката и самоувереността, които в този период ви липсват, а са ви важни. Помнете, че в течение на цели пет месеца ще ви се наложи да анализирате доколко в отношенията ви с околните е налице взаимно уважение. И ако установите, че околните се опитват да подценяват вас и способностите ви, или значението на вашето мнение, навреме и ясно изразете своето недоволство. Относно парите - те по всяка вероятност ще отиват изцяло в дома - може би мислите да придобиете недвижима собственост или пък да запретнете ръкави за крупен ремонт - и в двата случая има какво да глътне всичките ви приходи, но пък е за хубаво.

Скорпион

Венера в Козирог е късметлийски период за Скорпионите, защото образува благоприятен аспект с наталното ви Слънце. Много скоро в обкръжението ви ще се появи човек (приятел, колега, роднина), който забележително ще повдигне самочувствието ви. Хора от близкия ви кръг ще оценят талантите ви и ще окажат помощ в напредъка ви като личност (като, например, ви изрекламират някъде или ви дадат добра препоръка). В идните пет месеца ще усетите как интензивно се роят светските мероприятия, на които сте поканени, а списъкът с контакти в телефона ви ще набъбне неимоверно. Твърде вероятно е да срещнете голямата си любов на такова мероприятие или на подобен празник .Относно парите - основен източник на доходи ще са вашите литературни, комуникационни и рекламни умения. Не е лошо да се пробвате и в търговията, блогърството и маркетинга.


Queen of the Desert: най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Скорпион, знак по знак


Стрелец

Венера в Козирог е транзит, при който вие, Стрелци, в продължение на цели пет месеца ще се занимавате с въпросите за парите, храненето и самооценката. Много е възможно да усетите апетит да харчите повече, да купувате повече, да трупате предмети, включително луксозни. Като цяло идеята за по-красив гардероб и по-красиво вкъщи ще ви преследва осезаемо в тези месеци. Така или иначе, в живота ви стават доминиращи въпросите за личния ви социален статус и собственото ви богатство, така че до дата 6 март догодина вие ще сте напълно наясно с какво да се заемете и накъде да насочите кариерата си, за да постигнете целите си. Бъдете внимателни в контактите си с жени - именно благодарение на тях ще затвърдите финансовия си успех. 

Козирог

Венера в течение на пет месеца ще гали и целува Козирозите, защото ще ги направи секси, дипломатични и изключително привлекателни за всички. Важно е сериозно да се заемете с външността, имиджа и стила си - вложете в покупката на добър делови костюм, готина чанта, красиви обувки - те ще подчертаят статута и красотата ви и ще ви донесат успех. Помнете, че  тези финансови вложения ще помогнат да изглеждате в очите на околните много успешни, което ще има своето следствие в периода от средата на април до края на август, когато можете да чакате служебно издигане или нови кариерни предложения. Освен това, тези пет месеца са супер благоприятни за запознанство - мъжът на мечтите ви вероятно ви чака вече зад ъгъла, защото Венера прави чудесен аспект с Нептун - нейната висша октава. Не се учудвайте, във вашия случай Фортуна ще е много, много щедра. 

Водолей

Венера ще направи Водолеите много по-малко социално активни в следващите месеци. Страшно много ще ви се иска да останете насаме със себе си, или поне ще пожелаете да се усамотите в тесен кръг на приятно, дискретно, отдалечено място (Малдивите, Камчатка, високите части на Швейцария). Често това положение на Венера е свързано с физическо неразположение и недостиг на енергия. Да се опитате да съхраните енергията си е най-доброто, което можете да направите за себе си в този период, още повече, че на 6 март Венера влиза в знака на Водолея, което означава, че външността, здравето и стилът ви ще са на висота. Относно отношенията - вероятно е да влезете в тайна връзка с бивш любим, като ще се стараете да запазите нещата дискретни и далеч от официализиране. Финансовата сфера може да пострада от тайни врагове или хора, които имат лицемерно отношение към вас. Идеалният вариант е да работите за международна компания или да получавате пари от интернет-комуникации (блогърство, влогърство, инфлуенсинг и т.н.).

Риби

Венера в Козирог означава за Рибите щастие, радост и удовлетворение в отношенията с околните плюс много приятели и единомишленици. Именно в приятелския кръг или на светско мероприятие може да срещнете голямата си любов и да установите качествени дълги отношения. Ако сте във връзка, Венера в този момент ще ви донесе финансови постъпления - или благордарение на любимия или чрез приятели - ще бъдете препоръчани на добро място или ще ви бъде ходатайствано за просперитет в професионалната асфера. В продължение на тези пет месеца в кръга ви от приятели и близки може да се появи стабилна и уважавана жена, която ще ви донесе изключителна полза. Твърде вероятно е да се сприятелите много с нея, а влиянието й да ви позволи нов кариерен връх или друго важно за вас достижение. 

More Astro