Следва

Ново 20: Machine Gun Kelly лансира колекция лакове за нокти. Меган Фокс удари рамо

Мило дневниче, искам пухенка Tommy Hilfiger...

Аз и моята TH пухинка + Той и неговата ТН пухинка = ВНЛ 

Shopping преди 2 години

01 декември 2021г. - Първи сняг!
02 декември 2021г. - 13 декември 2021г. - Страшен студ и още сняг...
14 декември 2021г. - Трябва ми най-топлото яке на света... 

Споделяме този директен препис на дневника си, който идеално отразява изненадата (и донякъде неподготвеността) ни от обилността на снега, леда и студа, първи за тази зима. Не мрънкаме, де. Но и не пожелаваме "Честит първи сняг!" с усмивка като на дете. По-скоро се съсредоточаваме върху начина, по който можем хем да стоплим, хем да разведрим, хем да романтизираме кишата и сивото небе. Две думи - Tommy Hilfiger.

Да отида до магазина на TH в The Mall, Serdika Center или Paradise Center за яке. Да взема и на <3. Знам, че Хенри У. Л. казва, че любовта топли повече от всяка дреха, ама ние като двойка не сме точно съгласни...

Така продължава to-do листа в дневника, в който <3 = любимия мъж. Отбелязваме задачата като изпълнена и развитието е следното: с почервенели бузи и премръзнали пръстенца влизаме в уютното пространство на Tommy Hilfiger и очите ни остават в това, което вече са любимите ни зимни пухинки. Нашата - дълга, бежова, без ръкави, с яка и качулка, златист цип и минималистична, елегантна емблема (като значка на радостта да носим най-хубавия американски бранд)...

Всяка жена би леко изревнувала от начина, по който той гледаше късото оранжево яке, водоотблъскващо и с обвивка от 100% рециклиран полиестер. Но после ще й мине, защото тази дреха стои толкова секси... а и дяволчето на лявото ни рамо веднага прошепна: "ще му я крадеш от време на време, нали..."

Тези творения от The Explorer Club by Tommy Hilfiger: най-уютната есенна колекция, ни усмихнаха и накараха да възкликнем: "Топлината била възможна!". От днес вписваме бележка в дневника си за утре:

15 декември 2021г. - Мило дневниче, все по влюбени сме и вече не ни е студено...

More Shopping