Следва

Xiaomi стартира единствения оторизиран онлайн магазин на бранда в България

We Love: Лили Джеймс в Miu Miu

Дълга пола с висока цепка + къс блейзър = печелба от модното тото 

 

Celebrities преди 2 години

Миналата седмица целият свят чества 75-годишнината на УНИЦЕФ. Кралицата на Испания Летисия, например, изнесе тържествена реч в Мадрид, а на специална галавечеря в Лондон се появиха куп звезди, сред които, например Дейвид и Ромео Бекъм.

На същата гала имахме удоволствието да видим и нежната актриса Лили Джеймс, 32, почетен гост в качеството си на посланик на добра воля на Уницеф. Като цяло практиката за привличане на известни личности работи безупречно: именно те носят необходимото медийно отразяване на подобни събития.  

Актрисата се яви на въпросната благотворителна вечер в тоалет на Miu Miu, който ще направим всичко възможно да повторим при първа възможност на тържествено събитие. Избраната вечерна комбинация се състои от две части: дълга до пода пола с дълбока цепка и сако с обемен ревер от сатен. Комбинирана с елегантни високи сандали с каишка около глезена, добре подбрани бижута и чудесната пусната коса на госпожица Джеймс, тази дреха е вечна като живота, толкова е красива в своята женствена, много съвременна лаконичност.  


Джемайма Хан и Лили Джеймс

More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 1 ден

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго... 

Хайди Клум, Кайли Миноуг, Сидни Суини на наградите People's Choice

Celebrities преди 2 дни

Наградите People's Choice Awards се проведоха в Санта Моника, Калифорния и по традиция привлякоха куп интригуващи личности, сред които Меган Фокс, Сидни Суини, Били Айлиш, Кайли Миноуг, Хайди Клум, Том Хидълстън, Лени Кравиц и др.  

Супер сладко: учителка вдигна сватба в училище, за да сподели момента с учениците си

Celebrities преди 3 дни

Кейти Коркън безспорно има специална връзка с учениците си. Учителка в началния курс, тя очевидно не може да си представи сватбата си без присъствието на любимите деца, с които прекарва дълги часове всеки ден, затова решава да направи празника точно в училището, в което преподава.