Следва

Годеж за Меган Фокс, с най-хубавия пръстен на света

Отслабвай драстично, шоково почти: невероятната трансформация на Ребъл Уилсън

Ребъл Уилсън отслабна толкова много през последната година, че започваме да вярваме, че колкото и килограми да искаш да свалиш, мотивиран ли се добре - можеш! 

 

Celebrities преди 2 години

41-годишната актриса отслабна с 35 килограма по време на пандемията. Днес е ясен и основният механизъм на постижението - ходенето!

„Целта ми беше да бъда по-здрава и да сваля нежеланото тегло. Дълбоко в себе си знаех, че не съм най-здравословната версия на себе си заради работните ангажименти“, разказва тя.

Ребъл е със синдром на поликистозните яйчници и има проблеми с фертилитета. Лекарят й казва, че би било добре за нея да започне да живее по-здравословно. В резултат, актрисата си обещава, че ще си направи "една здравословна година" и започва... 

„Докторът ми каза: Ребъл, най-добрият начин да намалите нежеланите телесни мазнини е просто да ходите. Не е задължително да е с висока интензивност или по нанагорнище, просто умерено ходене за един час на ден. Ако можете да го направите за себе си, за вашия тип тяло, това е най-добрият начин да изгорите нежеланите телесни мазнини."

„Казах си, че трябва да бъда нежна към себе си. През 2020 г. отслабнах наистина доста, но много, много постепенно. Понякога се напъвах с тренировки, но през повечето време правех въпросната разходка по час на ден. Понякога най-простото нещо, като излизането и ходенето по час на ден е най-нежното и прекрасно нещо за тялото ви и тялото ви ще реагира на това“, каза Уилсън пред Apple Fitness +.

 

More Celebrities