Следва

Кание Уест публикува кореспонденцията си с Ким и се извини: „Изглеждаше като издевателство“

Lovely actually: Блейк Лайвли и сестра й на шоуто на Майкъл Корс

Блейк Лайвли и сестра й Робин много рядко могат да бъдат видени заедно 

Celebrities преди 2 години

34-годишната актриса и 50-годишната й сестра насочиха фотообективите на колегите към себе си, появявайки се снощи на ревюто на Michael Kors на Седмицата на модата в Ню Йорк, която стартира във вчерашния ден. Блейк, съвършена в класическата си женственост, показа, освен великолепни руси къдрици, фантастична снага и невъзможна свежест на лицето, още и тонизирана коремна преса. За целта й помага много прекрасния светлосин костюм, елегантно и секси скроен от три част - пола под коляното, къс топ, класически блейзър с дискретен ревер и външни джобове. Материята на модната комбинация е с дискретен бляскав финиш - просто супер секси! Робин също е чудесна, по-тъмна, по-смугла, съответно в бяло, в комбинация съд златисти обувки. И двата чифта обувки на сестрите са от Кристиан Лобутен, любими, както отдавна знаем, и на Мелания Тръмп. Бившата първа дама на Америка обожава и Майкъл Корс, разбира се.     

Блейк, едно от десетките звездни присъствия на ревюто на американското фешън величие, се снима за протокола и със самия него. Очевидно, симпатията е взаимна. 

Четете още: Обичта на известните: Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс, прекрасни!

More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 3 дни

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго...