Следва

Пати Смит преведе украинския национален химн на английски

Уличният стил на звездите: Виктория Бекъм в Париж

Безупречна комбинация от цветове и текстури

 

Celebrities преди 2 години

С цялата си любов към монохрома, Виктория Бекъм не заобикаля богатата палитра от нюанси. Сега дизайнерът е в Париж, където се провежда Седмицата на модата. Марката на Виктория не участва в графика, защото показа есенната си колекция по-рано в Лондон, но това не й пречи да покаже и на французите какво самата тя разбира под стил. 

Именно във френската сторица звездата обяви старта на линията чанти Victoria Beckham. Всъщност с един от новите аксесоари беше забелязана Вики Бекъм. Средната по обем кожена чанта с голям метален акцент е отлично допълнение към общата визия от кадифени панталони в цвят горчица, лилава блуза и карирано двуредно сако (четете още: Слаба като клечка? Може, ако си Виктория Бекъм и ядеш едно и също 25 години).  

More Celebrities

"Карма за Бритни": големите скандали в живота на Джъстин Тимбърлейк

Celebrities преди 1 ден

„Това е карма“ - с тази констатация реагират масово на ареста на Джъстин Тимбърлейк за шофиране в нетрезво състояние. Когато стана известно за проблемите му с алкохола, всички си спомниха как певецът даваше съвети по този въпрос на бившата си приятелка Бритни Спиърс и като цяло всичките му неприлични действия. 

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 3 дни

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.