Следва

Уличният стил на звездите: Меган Фокс в дамаската на бабиния диван

Hilton и Hyatt спират работа в Русия

Служителите във веригите ще продължат да получават заплатите си

All About Life преди 2 години

Големите хотелски вериги Hilton и Hyatt обявиха вчера, че спират дейността си в Русия. За това пише RBC.

Hilton и Hyatt спряха всякакви инвестиции в руския бизнес и отложиха откриването на нови хотели. Hilton затвори и корпоративния си офис в Москва.

„Ще гарантираме, че всички засегнати членове на екипа ще продължат да получават заплащане. Ние също така спираме всички нови развойни дейности в Русия“, казаха от Хилтън в изявление.

„Ще продължим да оценяваме представянето на хотелите в Русия, спазвайки настоящите санкции и директиви на правителството на САЩ, тъй като се надяваме да разрешим тази криза“, добави Hyatt.

По-рано услугата за онлайн резервации на хотели Booking.com обяви спиране на дейностите си в Русия и Беларус.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.