Следва

5 бански плюс 1 идеално тяло: бразилката Изабел Гулар и тенденциите за Лято 22

Make up малки тайни: Зендая се гримира абсолютно сама за Оскарите

Ок, а какво не умееш да правиш, момиче? 

Celebrity beauty преди 2 години

Точно започвахме да мислиим, че Зендая вече не може да бъде по-голям мулти-таскър, и тя безсрамно ни опроверга, издавайки тайната, че сама се е гримирала за тазгодишните награди Оскар. Очевидно, освен най-стилната млада жена на съвремеито ни, невероятна актриса, секси модел и доста добра певица, тя е и наистина способен гримьор.

Колегите от The Cut резонно я номинират в своите best beauty класации за наградите, но никой нямаше представа, че сама е сътворила гениалното опушено око... "От време на време сама си правя грима“, написа тя в Instagram Stories. Става въпрос дори не за една, а за две грим визии - от официалната церемония и от афтърпартито на Оскарите - първо сенки, идеално смесен фон дьо тен, лек блясък, нежно-розов руж, естествени гланц за устни също с розова нотка, а след това промяна в очите с дръзка и мистична черна "мъгла", вместо стандартна очна линия . Според думите на Дая всичко е с продукти Lancôme - тя е посланик на марката от няколко години. Сега искаме да знаем точно как го прави, но никой майстор не издава всичките си тайни просто така, разполагаме единствено с това видео от преди 5 години, какво да се прави...

 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 3 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя