Следва

Пет любопитни факта за сензационната сватбена рокля на Никола Пелц

Коя я носи по-добре: роклята с огромно деколте - Виктория Бекъм или Ева Лонгория

Първи дружки, които си взимат дрехите назаем. Освен това си служат и като стилистки. Ева Лонгория много често носи, каквото й каже Вики, което направи и през уикенда, за сватбата на сина на мисис Бекъм - Бруклин 

Celebrities преди 1 година

На тържеството Лонгория очарова в черно творение от колекцията Пролет/Лято 2022 на едноименната марка (Victoria Beckham) на известния дизайнер, като същата рокля бе показана и от самата Виктория няколко седмици преди това.


Ваканцията на известните: отличната форма на Ева Лонгория и детенце Сантяго


В скорошно интервю Ева си призна, че взема дрехи назаем от гардероба на Виктория. „Отиваме до гардероба й, тя го отваря и ми избира какво да облека. Обичайно пита: "зелено или черно предпочиташ?", аз отговарям: „черно“, на което тя ми отвръща: „ок, страхотно, значи зелено“, разказва с обич актрисата (четете още: Честито на свекъра и свекървата: Виктория и Дейвид Бекъм на сватбата на Бруклин).

Сега, редно е веднага да кажем, че точно тази черна рокля е наистина страхотна. Нежните върви оголо шията и по деколтето, елегентната долна част, секси прорезите отпред, цветът и изобщо всичко, директно ни кара да си представим как и ние се нареждаме пред гардероба на Вики Бекъм и си избираме дреха за звездна сватба. Май че бихме заложили на същото, защото забележки НЯ-МА-МЕ. Само за спорта, както се казва, остава да отбележим в анкетата, заедно с вас, коя от двете (даже трите, ако добавим и модела от рекламната кампания) хубави жени носи творението на Beckham по-добре (знаем, че задачата е сложна) >>>. 

 

Анкета

Вики, Ева, моделът?

More Celebrities

Елегантните гости и модата на Dior Fall 2024: Дженифър Лорънс, Дева Касел, Натали Портман и още

Celebrities преди 24 минути

Ревюто на Dior се състоя в Париж, в рамките на Седмицата на модата Есен/Зима 2024/25 и респективно събра фантастичен първи ред от гости - Дженифър Лорънс, Натали Портман, Дева Касел, Елизабет Дебики, Мейзи Уилямс и др.