Следва

Трогателната Великденска картичка на принцовете на Монако - първа поява на Шарлийн

Най-важният item в багажа: застраховка Смарт турист

"Мен мама ме е учила никога да не пътувам в чужбина без застраховка" 

All About Life преди 1 година

Съвсем честно - пролет е, стегнали сме всичко за Париж/ Прага/ Амстердам/ Барселона/ Канкун/ Хоншу - подходящо яке, телефонът - зареден, 'Aйде, мамо, ще ти звънна, като кацна!, ама не толкова бързо... Майките, най-мъдрите създания на планетата, за които безотговорността е най-големият грях: Ами ако си загубиш багажа, ами ако някой нещо ти открадне, ако настинеш в тая планина, ако, не дай, Боже, ти изчезнат паспортът и личната карта?! Как така нямаш застраховка?

Да, ама мама не знае, че вече повече от месец ползвам приложението на Yettel, в което освен всякакви мобилни операции и готини закачки, имам функцията Смарт турист - най-времеспасяващият и user friendly начин да застраховам най-скъпото си, докато пътувам. Всичко, а именно - сключване на застраховката + евентуално отказване от нея + застраховане на всички с мен + всякакви custom опции - се случват през приложението, в таксито на път към летището най-често. Хубавото е, че активираме Смарт турист един единствен път и имаме застраховка за всичките си пътувания с гарантирано напомняне, а услугата започва да се "отброява" в момента, в който превключим на роуминг услуги, управляваме през цялото време на приключението от Yettel Mobile App. Допълнителни и месечни такси няма, плащаме само за дните в чужбина, както следва:

Автоматично можем да застраховаме децата (както мама би направила) на супер цена, любимия, колегите, the bffs - всеки, с когото решим да си причиним пролетно или безсезонно бягство. Цялостното покритие на застраховката "Смарт Турист“ е с лимит до 50 хил. евро за Европа и 100 хил. евро за целия свят при спешни медицински разходи, включително покритие за заразни болести като COVID-19, много важно! И не само това! Застраховката включва и допълнителни покрития при възникване на спешни дентални разходи, закъснения на път, загуба на лични вещи, багаж и документи, гражданска отговорност, правни разноски и пътна помощ, а цялото удоволствие, което не струва никак много предвид удобствата, плащаме с месечната си сметка като абонат на Yettel.

Смарт турист означава повече време да решим колко чифта сандали носим, никакво висене по опашки и юркане до застрахователни бюра, огромно улеснение за хора като нас, които обожават сами да планират пътуванията си, семейни, бизнес и за удоволствие, като цяло хора, обичащи нещата да се случват онлайн без ангажимент и дразнения (Yettel наистина е в 21-ви век), и най-вече хора, послушали мама винаги да имат застраховка на път, но по-модерни, ценящи времето, ползващи се от технологиите както си му е редът и сигурни в партньора си, т.е. най-предвидливия и отзивчив мобилен оператор. 

Пълната информация за застраховката е налична на официалната страница на оператора: www.yettel.bg

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.