Следва

„Епилацията стресира“: Рейчъл Макадамс за небръснатите подмишници

Камила Кабейо и Шон Мендес: целувката на Coachella каза много

От приятелството до първата целувка през 2019, когато се превръщат в една от най-обсъжданите двойки, последвалата раздяла и така дълго обсъжданата страстна целувка на Коачела отпреди дни... припомняме историята им и чакаме с нетърпение да видим как ще продължи тази нежна звездна любов 

Celebrities преди 1 година

Заедно ли са Камила и Шон? Това е въпросът, който всички фенове на двойката си задават през последните дни откакто видеото, в което се целуват страстно, излезе наяве. През 2019-та приятелството на двамата красавци прерасна в любов, която изглеждаше приказна, респективно вечна. За съжаление, двойката обявява раздялата си през 2021 г. И ето, че днес,  2 години по-късно, на фестивала Коачела, двамата бяха заснети да се целуват страстно, сякаш не е имало пауза. Така ли е наистина?

Първото запознанство, годината е 2014

Историята между Камила и Шон започва преди почти десет години, през юли 2014 г. По това време и двамата са ангажирани с откриването на турнето на Остин Махоун. „Спомням си, че много исках да изляза с теб, но ти беше постоянно в тур буса и се учеше да свириш на китара“, разказва след години Камила за V-Magazine, а Шон отвръща „Да, така беше. Ти беше единственият човек, който си говореше с мен. Ако се разровя в съобщенията ни, мисля, че бих могъл да намеря снимка от деня на запознанството ни.“

Има нещо уникално, което ги дърпа един към друг, и първоначално то приема формата на приятелство. Приятелство, което обаче има и друг потенциал. През 2017г. двамата публикуват видео, на което заедно пеят Kiss Me на Ед Шийрън, предизвиквайки първите слухове. А те се засилват, когато Шон пише коментар в Twitter за песента Crying in the Club на Камила: „Без думи съм... настръхвам. Ти си невероятна“.

Следващата година тийн идолите започват да загатват все повече и повече за връзка помежду си. По време на интервю Мендес описва Кабейо като „най-любимия ми човек в целия свят. Не мисля, че някога ще срещна някого, който може да изпитва емоциите като нея: тя може да се чувства наранена както никого другиго, но може и да изпитва любов както само тя може“ (вижте още: „Ние сме реални жени, имаме тлъстинки, целулит и стрии“, каза Камила Кабейо, а ние се съгласихме). И този път Камила не остава безмълвна – тя публикува в Twitter: “Не би трябвало да плача толкова рано сутрин, но го правя. Обичам те толкова много, Шон Мендес“. След няколко дни Камила е забелязана на концерт на Шон.

Двойката „приятели“ обещава и професионални колаборации: феновете са изключително развълнувани, когато Камила загатва за възможен дует като публикува снимка, на която се вижда тя с китара в ръце и Шон до нея, а отдолу пише „Канадска ярост + латино дързост“.

Първата целувка, вече е 2019

На 21 юни 2019 г. двойката издава сингъла Señorita. Видеото е страстно, а текстът отправя ясно съобщение: „Казваш, че сме само приятели, но приятелите ти не познават вкуса ти. Знаеш, че отне много време. Не ме оставяй да рухна.“ През юли всички маски са долу и двамата са забелязани ръка за ръка на разходка в Лос Анджелис, а след това да си разменят страстни целувки в Сан Франциско.

След публичното „Обичам те“ за 21-вия рожден ден на Шон, през октомври 2019г. Камила публикува видео в Instagram, в което двамата се целуват. Месец по-късно в интервю за The Sun певицата казва, че най-трудното нещо е крачката от приятелството към любовта: „Плашещо е, защото имаш нещо за губене. Когато се влюбиш в някого, когото познаваш от дълго време, залогът е много по-висок. Когато се видяхме за първи път, със сигурност имаше чувства, но мисля, че бяхме прекалено малки, за да знаем какво точно да правим с тях“.

Карантина по двойки

През март 2020 г. Камила и Шон прекарват карантината заедно. Разхождат се, доста често пускат live срещи в Instagram, по време на които отговарят на въпроси от фенове и пеят заедно. Следващата есен, през ноември, в Netflix илиза документалния филм за Шон Мендес – “Wonder”, в който той признава, че всичките му песни са за Камила и заявява смело: „Не вярвам, че бих могъл да напиша песен, която да изрази напълно чувствата, които изпитвам към нея.“

Сбогом

Новината от 17 ноември 2021 г. е като гръм от ясно небе – двойката обявява раздялата си: „Здравейте, решихме да сложим край на романтичната ни връзка, но обичта помежду ни е по-силна от всякога. В началото бяхме най-добри приятели и сега ще продължим отново да сме такива. Оценяваме вашата подкрепа от самото начало и продължаваме напред“.  Това се случи, припомняме, след като само десетина дни по-рано красавците бяха заснети на плажа в повече от страстни сцени.  

През март 2022, три месеца след раздялата, Камила издава нова песен „Bam Bam”, в която има силна препратка към Мендес в текста. В интервю, дадено същия ден, певицата признава, че раздялата помежду им е резултат от промяна на приоритетите: „С времето приоритетите ни се промениха. Обожавам Шон. Всичко, което изпитвам към него, е обич.“

Изглежда, че той също не е обърнал страницата. На 21 март 2022 г. във видео в Instagram Мендес дискутира адаптацията си към живота на необвързан: „Не го осъзнаваш моментално щом се разделиш с някого. Мислиш си, че е правилното нещо, но не се замисляш за гадорията, която следва после. Например, когато имам паник атака? На кого да се обадя, когато съм на ръба? Мисля, че това е реалността, която ме удари и осъзнах „Сега съм сам“. Мразя това чувство. Това е моята реалност сега, разбирате ли?“

Когато следващия април той пуска песента When You’re Gone, по време на интервю Шон споделя, че е изпратил песента на Кабейо преди да излезе: „Камила чу тази песен месеци преди това. Никога не бих я издал, ако преди това не я беше чула. Да, продължаваме да имаме много искрени отношения. Тя ме познава и аз я познавам. И двамата винаги сме писали песни – още откакто се запознахме, така че знаем какво означава това за другия. Уважаваме това, което означава. И тази прозрачност между нас винаги ще я има.“

14 април 2023

Само преди няколко дни Камила Кабейо и Шон Мендес шокираха феновете, след като бяха заснети да се целуват на фестивала Coachella. Нова страница в любовната им история? Която май никога не е свършвала? Феновете са луди от очакване, а ние стискаме палци любовта между Камила и Шон да се е възпламенила отново, евентуално завинаги. Защото от разказаното дотук личи, че тези двамата, той - 24-годишен Лъв, тя - 26-годишна Риба, имат ужасно много и изключително важни предпоставки за близост, споделеност и обожание.

 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.