Следва

Нова реколта звезди със синя кръв на възраст под 30

Толкова добре да й се получава на тази жена! Амал Клуни се показа в Ню Йорк, вижте трите тоалета

Амал Клуни изпълнява професионалните си задължения в Ню Йорк със стил. 44-годишната адвокат и активист направи няколко срещи в Голямата ябълка и изнесе реч в ООН, посветена на жертвите в Украйна. Цялото това - в невероятно изискани тоалети, със самочувствие и много овации впоследствие. 

 

Celebrities преди 1 година

Красивата съпруга на Джордж Клуни бе засечена от фоторепортерите малко преди появата й в ООН, а стайлингът й получи обичайните комплименти. Всъщност, очите ни се радват на три тоалета от последните 48 часа, демонстриращи за пореден път, че Амал, американската Лена Бориславова, е вероятно най-елегантната жена в света в момента (четете още: Стилът на Лена Бориславова, българската Амал Клуни).  

Тоалет номер 1:

Черният комплект на точки и семплата бизнес чанта са дело на модна къща Christian Dior. Цялата визия внушава приятна ретро атмосфера, слънчевите очила са в стила на 60-те, а червеният маникюр само засилва симпатичния ретро момент. 


Амал Клуни, истинската бюти класика, на 44 днес!


„Украйна днес е кланица - точно в сърцето на Европа“, каза мадам Клуни в изявлението си, призовавайки ООН да се съсредоточи върху правни действия от името на жертвите на конфликта в Украйна.

Тоалет номер 2:

Амал беше забелязана е и в друга, пак елегантна и много нежна пролетна комбинация - рокля с лаконична кройка и дълъг подплатен шлифер в млечно бежово. Тънката й фигура е неземно изящна, а високите обувки на босо, запазена марка на красавицата, правят нещата да изглеждат още по-женствено (четете още: Любов на червения килим: Амал и Джордж Клуни на премиерата на The Tender Bar). 

Тоалет номер 3: 

И накрая, останали съвсем без думи, проследяваме поредното, този път вечерно излизане на този борец за правата на човека. За вечеря Амал Клуни избра червена полупрозрачна рокля, която създава илюзията за почти голо тяло. За да подкрепят общото настроение на очарователен и секси празник, идват вечерните обувки на госпожа Амал - прозрачни със сребърен връх. Другата запазена марка на тази извънредно ефектна жена - свободно пуснатата прекрасна коса - спира и дъх, и всичко. Красота!!! 


Амал Клуни и бледорозовите ресни, комбо за милиони


More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.