Следва

Лейди Гага за руснаците: „Бяха, и си остават глупави"

Нова реколта звезди със синя кръв на възраст под 30

Има нова банда горещи млади кралски особи, които ще направят Уиндзор още по-готин

Celebrities преди 1 година

Кой: Лейди Амелия Уиндзор

Възраст: 26

Кралска връзка: най-малката дъщеря на графа и графинята на Сейнт Андрюс, Амелия е внучка на херцога на Кент, братовчед на кралицата. 

Трикратна звезда от корици на Tatler, лейди Амелия е известна като „най-красивият член на кралското семейство", след като списанието я слага в светлината на прожекторите през 2016 г. Тя прави своя дебют в обществото сред своите съвременници - включително италианската аристократка Дона Мелузине Русполи и индийската принцеса Акшита Бхандж Део - в Bal des Debutantes през 2013 г., преди да защити научна степен по езици в Единбургския университет. Днес тя върви по стъпките на леля си, лейди Хелън Тейлър, преследвайки кариера в света на модата, като позира за Dolce&Gabbana и си сътрудничи с топ брандове в Instagram.

Кой: лейди Марина Уиндзор

Възраст: 29

Кралската връзка: най-голямата дъщеря на графа и графинята на Сейнт Андрюс, Марина, е внучка на херцога на Кент, братовчед на кралицата.

Второто от трите деца на графа и графинята на Сейнт Андрюс, лейди Марина е кръстена на своята прабаба, принцеса Марина Гръцка и Датска. 29-годишната дама се държи сравнително тихо и в миналото е проявявала интерес към кариера в международната дипломация. За нея се знае, че е близка с братята и сестрите си, дори дели апартамент със сестра си в Нотинг Хил, преди Амелия да се премести в Далстън. Подобно на по-големия си брат, лорд Даунпатрик, тя е римокатоличка и следователно не е сред претендентите за короната (четете още: Кои са и как изглеждат 28-те претендента за нов английски крал?).

Кой: лейди Луиз Уиндзор

Възраст: 18

Кралската връзка: дъщерята на принц Едуард и графинята на Уесекс - Софи, Луиз е най-малката внучка на кралицата.

Докато лейди Луиз е едва на 18, по-големите й кралски братовчеди вече са женени и с деца, като например следващата най-близка по възраст, принцеса Юджини, която е с повече от десетилетие по-възрастна от нея. Луиз е израснала в Bagshot Park в Уиндзор заедно с по-малкия си брат Джеймс, виконт Северн, и е много близка с родителите си, както и преди това с покойните се баба и дядо. Миналата година, преди да навърши 18, вървяха слухове, че Луиз може да избере да дефилира в обществото като принцеса. Тя има право на това в качеството си наследница на сина на монарха, но въпреки рождената си привилегия, към момента тя се придържа към решението на родителите си да стои далеч от прожекторите.

Кой: Флора Вестерберг

Възраст: 27

Кралската връзка: най-голямата дъщеря на Джеймс Огилви и Джулия Роулинсън, Флора е внучка на принцеса Александра от Кент, братовчедка на кралицата.

Артистичната Флора вече има изградено име на художествената сцена и галериите в Лондон, като организира арт обиколки и изнася лекции чрез едноименната си компания. Също така е кореспондент на Vogue Scandinavia и GQ. Тя се омъжва за шведския красавец Тимъти Вестерберг на интимна церемония в кралския параклис в двореца Сейнт Джеймс през 2020 г., преди да пристъпи към по-мащабна церемония година по-късно, при която взема назаем тиарата "Огилви" на баба си. Известно е, че е близка приятелка с братовчедка си, лейди Марина Уиндзор, която й става шаферка.

Кой: Александър Огилви

Възраст: 25

Кралската връзка: единственият син на Джеймс Огилви и Джулия Роулинсън, Александър е внук на принцеса Александра от Кент, братовчедка на кралицата.

Колкото сестра му е артистична, толкова Александър е посветен на спорта. По време на престоя си в Австралия, той тренира ръгби, по-късно е капитан на университетския отбор. По време на следването си се запознава с бившата си приятелка Михаела Кенеди-Куомо, потомък на политическите династии Кенеди и Куомо (баща й Андрю е губернатор на Ню Йорк). В момента работи като продуктов мениджър за Prove, технологична компания, която използва телефона ви като идентификация.

Кой: Кълъмбъс Тейлър

Възраст: 27

Кралската връзка: най-големият син на лейди Хелън Тейлър и Тимъти Тейлър, Кълъмбъс е един от внуците на херцога на Кент.

Най-голямото от четирите деца на лейди Хелън Тейлър и Тимъти Тейлър, Кълъмбъс е израснал в Южен Лондон. Известно, че е близък с брат си Касиъс, както и с братовчедите си, лейди Амелия Уиндзор, лейди Марина Уиндзор и лорд Даунпатрик. В сравнение с тях младият наследник е доста сдържан. Той очевидно е наследил интереса на родителите си към изкуството и в момента работи за едноименната галерия на баща си в Ню Йорк.

Кой: Касиъс Тейлър

Възраст: 25

Кралската връзка: вторият син на лейди Хелън Тейлър и Тимъти Тейлър, Касиъс е един от внуците на херцога на Кент.

Наричан дивото дете на кралското семейство, 25-годишният Касиъс е възпитаник на университета Голдсмит. Често е е сниман да се мотае в кръчмата или да посещава фестивали с братовчедка си, лейди Амелия Уиндзор. За разлика от по-големия си брат, той има активно присъствие в социалните медии, като често споделя артистични кадри и сладки семейни снимки с родителите си. Освен че се изявява като диджей, той също работи за галерията на баща си в Mayfair.

Кой: Естела Тейлър и Елоиз Тейлър

Възраст: 17 и 19 години

Кралската връзка: по-малките дъщери на лейди Хелън Тейлър и Тимъти Тейлър, Естела и Елоиз са най-малките внучки на херцога на Кент, братовчед на кралицата.

Двете най-малки деца на лейди Хелън, Естела и Елоиз, до голяма степен са държани далеч от очите на обществеността, и най-шумната им изява е присъствието им на различни кралски сватби и на балкона по време на честванията Trooping the Colour. Вече на възраст 17 и 19 години, те могат лесно да пробият на социалната сцена, особено чрез нарастващото си присъствие в TikTok.

Кой: Артър и Сам Чато

Възраст: 23 и 25 години

Кралската връзка: синовете на лейди Сара Чато и Даниел Чато, Сам и Артър, са внуци на принцеса Маргарет, както и племенници на кралицата по права линия.

Внуците на принцеса Маргарет често попадат в заглавията през последните години, наричани новите златни ергени на кралското семейство. Като синове на лейди Сара Чато, те израсват в относително уединение, тъй като племенницата на кралицата е един от по-дискретните и странящи от пресата членове на семейството. Детството им минава в живописна къща с тераса в Кенсингтън, и двамата посещават колежа Итън, преди да се запишат в Единбургския университет, като Сам следва стъпките на родителите си художници, като се интересува от керамика и скулптура, докато Артър става известен най-вече с плочките на корема си и амплоато на личен треньор.

Лейди Маргарита Армстронг-Джоунс и Чарлз Армстронг-Джоунс, виконт Линли

Възраст: 19 и 22 години

Кралската връзка: внуци на принцеса Маргарет, както и племенници на кралицата по права линия.

Братовчедите на Сам и Артър, лейди Маргарита Армстронг-Джоунс (кръстена на баба си) и по-големият й брат Чарлз до голяма степен са държани далеч от светлините на кралските прожектори, с изключение на дебюта на Маргарита като шаферка на сватбата на херцога и херцогинята на Кеймбридж през 2011 г. След кратко пребиваване в двореца Кенсингтън, семейството се изнася през 2002 г. след смъртта на принцеса Маргарет и наема вила близо до имението Дейлсфорд. Чарлз наследява титлата на баща си след смъртта на дядо си през 2017 г., ставайки виконт Линли. Докато посещава Итън заедно с братовчедите си Сам и Артър, продължавайки да учи в университета Лафборо, Маргарита става ученичка в Tudor House School, преди да се запише в университета Оксфорд Брукс. Обожавана заради елегантния си стил, Маргарита има всички заложби да е следващото кралско It момиче, ако, разбира се, иска титлата. 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.