Следва

Издислав: Травис Скот и един милион хризантемите му за Кайли Дженър

На кралица Летисия й се случи големият моден кошмар - да облече дреха, която носи и друга жена на същото събитие

Кралица Летисия се изправи пред основния страх на всяка модерна жена - да срещне друга жена в същата рокля като своята на събитие. Хубавото е, че кралската особа подходи към проблема с усмивка. 

 

Celebrities преди 1 година

Признатата стил икона на Испания е свикнала с факта, че именно тя определя тенденциите в тази гореща страна. Освен това е почти сигурно, че кралската особа, хубава, модерна, очарователна и поддържана, няма конкуренция. Вярно е обаче също, че на последното официално събитие, на което съпругата на крал Фелипе се появи, тази й репутация претърпя неочакван удар, при това напълно неочакван. 


Синьо или розово: кралица Летисия и госпожа Радева, които не се погледнаха, но пък уцелиха бебешката гама


Кралица Летисия пътува на официалното събитие, за да връчи наградите Premio Reina Letizia, учредени от Нейно Величество в подкрепа на хората с увреждания. По време на тържествения момент кралската особа се оказа изправена пред неудобна ситуация: носителката на наградата излезе точно в същата рокля като самата Летисия. Кралицата носи по повода стилна черно-бяла рокля на цветни блокове от любимата си родна марка Mango. Бюджетната модерна рокля струва само 135 лева и не е изненадващо, че повече от една красива жена й е хвърлила око (четете още: Кралица Летисия в еко H&M - изумителна елегантност в Кралския дворец в Стокхолм). 

Нейно величество излезе от ситуацията с достойнство, както подобава на истински монарх: Летисия се усмихна широко на копи-пейст ситуацията, след което „близначките“ се прегърнаха сладко (четете още: Периконова диета или защо е така изваяна кралица Летисия). 

More Celebrities