Следва

Black on the Red Carpet: Джулия Робъртс в Кан

Володимир Зеленски е най-влиятелният мъж на 2022 според TIME

Прави са

Celebrities преди 1 година

Списание TIME обяви най-влиятелните хора за 2022 г. - победител е президентът на Украйна Владимир (Володимир) Зеленски, за когото за гласували по-голямата част от читателите. Второто и третото място също заемат хора, които не са безразлични към Украйна - бизнесменът Илон Мъск и премиерът на Обединеното кралство Борис Джонсън. Челната петица завършват група медицински работници и Джо Байдън.


Номинираха Володимир Зеленски за Нобелова награда за мир


"Когато руските войски започнаха пълномащабна инвазия в Украйна през февруари, Зеленски, артист без политически опит преди да бъде избран за президент на Украйна през 2019 г., изгря и трогна световната сцена и успя да обедини лидери в подкрепа на Украйна“, казва статията. Ние използваме думата "война", а не "пълномащабна инвация", но за всичко останало, и за избора, сме съгласни с читателите на TIME. Зеленски го заслужава.


Големите любовни истории: Володимир Зеленски и Олена Кияшко


 

More from View Sofia

Taste Sofia: DABOV Specialty Coffee Academy

Food преди 1 година

Taste Sofia e поредица за фини удоволствия, изпълнени с топла сетивност. Изживени на най-добрите места в града, в които вкусът е издигнат на пиедестал, стандартът е най-високият възможен, а радостта от живота - гарантирана. Те са Местата, в които София се среща, говори си, съпреживява и става все по-неотделима част от света. С неговото безкрайно разнообразие, с неговите фантастични възможности и с усещането за нов живот. Сладък, солен, ароматен, здравословен, енергизиращ, пристрастяващ...  

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.