Следва

Целуни ме: Меган награди Хари на състезание по поло, ето черно-белия й моден избор

Ашли Греъм разказа за кошмарното домашно раждане на близнаците си

Истината е, че става въпрос за огромен риск. Дали ще го поемеш, е въпрос на личен избор, разбира се. Но ето поредния пример, че не всичко с ражданията у дома е прецизирано и всъщност "няма страшно". Моделът Ашли Греъм сподели в емоционален разказ от първо лице, че раждането й не е минало никак гладко. Напротив, настъпили са сериозни усложнения след появата на бял свят на нейните прекрасни Роман и Малакай.

 

Celebrities преди 1 година

Популярната манекенка сподели, че е родила у дома с професионален екип до себе си, но не е очаквала, че обилното кървене ще наруши уж вълшебния момент.

В текста за Glamour, Греъм, която има и един по-голям син, пише:

В нощта, когато родих близнаците, кървях. Беше 2 през нощта, когато започнаха контракциите. В 3:45 отидох до тоалетната, мислейки, че ми се пишка, и Малакай излезе. Два часа и седем минути по-късно родих Роман във ваната - нямаше време да надуя басейна за раждане, защото всичко се случи много бързо. В началото всички празнувахме. Не можехме да повярваме, че раждането ми отне три часа и половина, бях невероятно благодарна на екипа от професионални, интелигентни и обучени хора, който беше с мен, когато родих Исак и който сега отново бе с мен за близнаците.

Следващото нещо, което се случи, беше, че погледнах акушерката и й казах: „Не се чувствам добре. Мисля, че трябва да си легна. Спомням си само леко докосване по бузата ми, за което по-късно разбрах, че някой ме е удрял силно по бузата, друг ме е държал за ръката, съпругът ми Джъстин се е молел в ухото ми, а четвърти човек ми е слагал инжекция. Спомням си, че видях тъмнина и нещо, което приличаше на звезди.

Когато дойдох в съзнание, се огледах и видях всички наоколо. Непрекъснато повтаряха: „Добре си. Добре си. Добре си...”. Не искаха да ми кажат, че съм загубила литри кръв. Въпреки че в този момент никой не сподели подробности, аз се огледах наоколо - имаше кръв буквално навсякъде. Избухнах в ужасни сълзи - вероятно емоционално освобождаване от току-що изпитания ужас. 

Акушерките ме попитаха дали мога да стана. Не можах. Не можех да се изправя, дори за да пълзя. Е, увиха ме в голям чаршаф и ме завлякоха в хола, където имах ниско легло, на което просто се търкулих. Слава Богу, че близнаците бяха добре, докато лежах на това легло 4 дни подред. Не можех да стана цяла седмица, а и не бях напускала дома си почти два месеца.

Греъм, която е най-известният модел с пищни извивки в света и се застъпва за разпространяването на позитивността към външния вид на женското тяло, признава, че носенето на близнаци е оставило последствия върху самочувствието й и че сега й се налага отново да се учи да обича тялото си.

„Дори и сега, ако трябва да бъда напълно честна, мислите ми се движат на вълни. Все още не се чувствам напълно комфортно в тялото си, въпреки че се стремя към позитивност за външния вид. Има дни, в които си казвам, че няма нищо, което да не мога да постигна. Тогава гледам стриите, които все още съществуват и винаги ще съществуват по корема ми, и си мисля: „Господи, защо трябваше да се появяват над пъпа? Аз съм предимно модел на бельо. Моделите на бельо не изглеждат така". И тогава си напомням, че всъщност никога не съм била типичния модел на бельо“, разказа тя.

След като се върна на работа след раждането, Греъм засне фотосесия за марката си Knix, на която не скри стриите си (четете още: Бременността е красива: Ашли Греъм със серия снимки в Instagram, шокиращи, но верни).

 

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.