Кан 2022: зеленото на Тина Кунаки и още: Венсан Касел, Кристен Стюарт, Емили Ратайковски или премиерата на „Престъпления на бъдещето“

Кан 2022: зеленото на Тина Кунаки и още: Венсан Касел, Кристен Стюарт, Емили Ратайковски или премиерата на „Престъпления на бъдещето“

В понеделник в Кан се състоя премиерата на филма на режисьора Дейвид Кроненбърг "Престъпления на бъдещето"

 

Шарън Стоун, Венсан Касел, придружени от съпругата си Тина Кунаки, Кристен Стюарт , Емили Ратайковски, Маги Джиленхол и други излязоха по повода на червения килим (четете още: Best of Beuty: най-красивите лица на фестивала в Кан 2022).


Тиа Кунаки и Венсан Касел

Действието на филма се развива в близко бъдеще, когато хората имат "синдром на ускорена еволюция", който им позволява да правят всякакви метаморфози с телата си. Мнозина започват да използват тези възможности за извършване на престъпления.

Във филма участват Виго Мортенсен, Леа Сейду и Кристен Стюарт.

По-рано в Кан се състоя премиерата на филма "Завинаги млади" на сестрата на бившата първа дама на Франция Карла Бруни, Валерия Бруни-Тедески. На премиерата присъстваха Шарън Стоун, Карла Бруни, бившият френски президент Никола Саркози, Ева Херцигова и др.

Тоалетите на звездите са бляскави, много елегантни, истинско вдъхновение. Но топ е мисис Касел - това тясно, прелестно, секси зелено, комбинирано с белите театрални ръкавици и екзотиката в косите е модно попадение, което ще запомним (четете още: Street Style вдъхновения: оперната ръкавица по улиците на Лондон, Париж, Копенхаген и другите).  

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.