Следва

Линда или Лена предвид събитията: gossip girls анкета

Кан 2022: зеленото на Тина Кунаки и още: Венсан Касел, Кристен Стюарт, Емили Ратайковски или премиерата на „Престъпления на бъдещето“

В понеделник в Кан се състоя премиерата на филма на режисьора Дейвид Кроненбърг "Престъпления на бъдещето"

 

Celebrities преди 1 година

Шарън Стоун, Венсан Касел, придружени от съпругата си Тина Кунаки, Кристен Стюарт , Емили Ратайковски, Маги Джиленхол и други излязоха по повода на червения килим (четете още: Best of Beuty: най-красивите лица на фестивала в Кан 2022).


Тиа Кунаки и Венсан Касел

Действието на филма се развива в близко бъдеще, когато хората имат "синдром на ускорена еволюция", който им позволява да правят всякакви метаморфози с телата си. Мнозина започват да използват тези възможности за извършване на престъпления.

Във филма участват Виго Мортенсен, Леа Сейду и Кристен Стюарт.

По-рано в Кан се състоя премиерата на филма "Завинаги млади" на сестрата на бившата първа дама на Франция Карла Бруни, Валерия Бруни-Тедески. На премиерата присъстваха Шарън Стоун, Карла Бруни, бившият френски президент Никола Саркози, Ева Херцигова и др.

Тоалетите на звездите са бляскави, много елегантни, истинско вдъхновение. Но топ е мисис Касел - това тясно, прелестно, секси зелено, комбинирано с белите театрални ръкавици и екзотиката в косите е модно попадение, което ще запомним (четете още: Street Style вдъхновения: оперната ръкавица по улиците на Лондон, Париж, Копенхаген и другите).  


Шарън Стоун


Тина Кунаки и Венсан Касел


Леа Сейду


Емили Ратайковски


Леа Сейду, Виго Мортенсен, Кристен Стюарт


Кристен Стюарт


Ребека Хол


Наталия Осман


Джесика Мишел


Евгения Кузмина

More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 1 ден

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго... 

Хайди Клум, Кайли Миноуг, Сидни Суини на наградите People's Choice

Celebrities преди 2 дни

Наградите People's Choice Awards се проведоха в Санта Моника, Калифорния и по традиция привлякоха куп интригуващи личности, сред които Меган Фокс, Сидни Суини, Били Айлиш, Кайли Миноуг, Хайди Клум, Том Хидълстън, Лени Кравиц и др.  

Супер сладко: учителка вдигна сватба в училище, за да сподели момента с учениците си

Celebrities преди 3 дни

Кейти Коркън безспорно има специална връзка с учениците си. Учителка в началния курс, тя очевидно не може да си представи сватбата си без присъствието на любимите деца, с които прекарва дълги часове всеки ден, затова решава да направи празника точно в училището, в което преподава.