Следва

Ким Кардашян за цената на нещата: „Готова съм на всичко в името на младостта"

Ким Катрал на премиерата на Queer As Folk и веднага след това по бански

Звездата от "Сексът и градът" Ким Катрал активно рекламира новия си проект - актрисата играе една от ролите в рестартирането на популярния ЛГБТ сериал от 2000-те Queer As Folk, вечният гей сериал 

 

Celebrities преди 1 година

Рестартът е с планирана премиера на 9 юни на платформата за стрийминг на Peacock. Наскоро актрисата, 65, присъства на рекламната премиера в Лос Анджелис.


Ситвън Дън и Ким Катрал

Ким прави всичко възможно, за да привлече вниманието към сериала, използвайки социалните мрежи за това. Тя публикува в Instagram своя снимка по бански, като спомена сериала в надписа и маркира акаунта на неговия режисьор и сценарист Стивън Дън. Абонатите на Катрал не се ядосаха на този промо-трик, напротив, засипаха актрисата с комплименти.

Наскоро Сара Джесика Паркър проговори защо Ким не е била поканена да участва в продължението на „Сексът и градът“. Направи го в интервю, много предпазливо и всъщност оборвайки досега битуващото мнение, че самата Ким се е отказала от ролята. 

Ким изигра за последно Саманта във втория пълнометражен филм "Сексът и градът", който излезе на екран през 2010-та. Оттогава актрисата многократно каза пред журналисти, че този проект остава зад гърба й завинаги. Въпреки че Катрал обича героинята си, веруюто й е, че "най-умного нещо е да знаеш кога да спреш". 

Само че, по мнението на Сара Джесика Паркър, която за пръв път преди дни коментира ситуацията, нещата не стоят така. 

Винаги много съм внимавала да не кажа нещо, което би могло да бъде неприятно за някого, още повече, че темата е доста сложна. Когато планирахме снимките на третия филм, Ким постави пред студиото такива условия, на които те нямаше как да се съгласят. Не стартирахме снимките, защото не искахме да го правим без Ким, а и продуцентити не бяха готови. Затова и не се получи. Всъщност не Ким се отказа, а студиото каза "не" на филма. Всеки актьор има правото да поиска това, което смята за правилно, когато сключва договор. Бяхме ли разочаровани? Разбира се. Но такива нещо се случват, разказа звездата в подкаста Awards Chatter. По данни на The Hollywood Reporter, "условията" на Катрал са били да бъде финасиран неин собствен кинопроект, за който тя е търсела финансиране. Проектът й обаче не се е харесал на продуцентите. 

Вместо трети филм, както знаем, беше решено да се снима продължение на сериала. По-рано Ким каза, че дори не са я поканили на разговор преди старта на проекта "И просто ей така", за който тя разбрала от социалните мрежи. Сара Джесика потвърди факта, добавяйки, че по този начин никой не се е стремял да обиди колегата й Катрал. 

Тя нямаше интерес от този проект и съвършено ясно даде да се разбере, че пяма никакво намерение да участва под каквото и да е форма. Никой не се опита да я разубеждава. Ако даден човек непрекъснато публично заявява, че че не иска повече да попада в този проект, в тази атмосфера, то в даден момент ти просто си казваш: "ок, разбрахме те".  

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.