Следва

АНКЕТА: Коя зодия не понасяте?

Обичта на известните: Киану Рийвс и Александра Грант на гала в Лос Анджелис

Киану Рийвс и Александра Грант бяха специални гости на галата на Mузея за съвременно изкуство в Лос Анджелис
 

Celebrities преди 1 година
57-годишният актьор от „Матрицата” (четете още: Мода и кино: Матрицата, дрехите, очилата и героите - интервю с дизайнерката на костюмите Линдзи Пю) и 49-годишната художничка са двойка, на която се радваме, възхищаваме, възклицаваме и даже (съвсем благородно) завиждаме. Те са влюбени, щастливи, идеални един до друг, и се гледат по начин, за който сме склонни през девет планини в десета да идем, само и само да ни се случи и на нас подобно съвременно чудо.

Май ще има сватба: Киану Рийвс и Александра Грант 

Обръщаме специално внимание на мис Грант - хубаво, чисто лице, добре подбрано червено на роклята - семпла, но достатъчно бъбрива, за да е секси, отлична фигура, най-откровено бяла коса. Той е отдавнашен любимец (четете още: Уличният стил на звездите: На Киану Рийвс шнолките), а двамата влюбени в комплект - той - холивудска звезда, тя - специалист по изящни изкуства, са най-доброто от червения килим снощи. Поводът - набиране на средства в Музея за съвременно изкуство в Лос Анджелис.  

More from View Sofia

15 години Филип Морис България, 15 стажанта: Тино Пенчев, за правилните места и успеха според Невронауката

All About Life преди 2 години

Филип Морис България, вдъхновяващата, социално отговорна и устойчива компания – отличена като „Top Employer" през последните 5 години, да пишеш за която е чудесно усещане, а да работиш там – още по-голямо удоволствие, е на българския пазар, от 15 слънчеви обиколки. За 15 млади български студенти това е истински празник, тъй като компанията решава да отбележи повода като им даде шанс за старт в кариерата след една предизвикателна година. За лятната стажантската програма на Филип Морис България ви разказваме, запознавайки ви с 4 млади стажанта-усмивки, като започнахме с Мариана, експерт по дигитално съдържание, продължихме с Катерина - стажант в отдел "Корпоративни комуникации", а днес продължаваме с:

More Celebrities