Следва

Сладки: Шакира и двете деца след раздялата с Пике

Брад Пит с нови обвинения към Анджелина Джоли, опиянен от успеха на Деп, може би

Брад Пит излезе с нови обвинения срещу бившата си съпруга Анджелина Джоли, като каза, че тя е накърнила репутацията на винения бизнес, който двамата стартираха съвместно по време на брака си през 2008 г.

 

 

Celebrities преди 1 година

Говорим за изба Миравал. Според адвокатите на Брад Пит, Miraval се превръща в истинска страст за актьора, който я довежда до "многомилионен бизнес" и я нарежда сред "най-уважаваните производители на розе в света", благодарение на своите усилия. Според Пит Джоли не е направила нищо, за да направи проекта успешен.

В ново дело (документите бяха входирани в съда и станаха публични) актьорът твърди, че с Джоли са имали споразумение никога да не продават дяловете си в семейния бизнес без взаимното съгласие. Джоли обаче нарушава договорката. 

Анджелина тайно извършва предполагаемата продажба на своя дял от винарната, умишлено нарушавайки споразумението с Брад Пит. По този начин Джоли се стреми да усвои печалба, за която няма принос, едновременно навреждайки на бившия си съпруг, се казва в съдебните документи.

Всъщност, през 2021 г. се появи информацията, че Анджелина Джоли е сключила сделка с руския бизнесмен Юрий Шефлер, който притежава големия производител на алкохолни напитки SPI Group, като продава дела си в имението Château Miraval. Според адвоката на Пит, бизнесменът е започнал "враждебно превземане" на бизнеса, като се опитва да получи достъп до поверителна информация, за да я използва за своите бизнес цели. Между другото, Шефлер е един от крупните руски милиардери - яхтата му е сред най-помпозните


Юрий Шефлер

Брад Пит и Анджелина Джоли се разделиха, припомняме, през 2016 г. и се разведоха официално през 2019 г., но не успяха да запазят приятелски отношения: бившите съпрузи все още решават въпроси, свързани с попечителството на децата си. За да оспори правата на Пит, Анджелина Джоли дори намекна за домашно насилие от страна на актьора срещу един от синовете им (четете още: Сълзи в сините й очи: Анджелина Джоли за жертвите на домашно насилие). 

Пролетта на 2022-ра се очертава като бойно поле за разчистване на сметките межу бивши любими. Сагата на Джони Деп и Амбър Хърд приключи, в полза на Деп и 15 милиона долара, които бившата му съпруга му дължи заради клеветата, а вече се носят слухове, че той е решил да не си ги търси. Другата звездна сага обаче, тази между Джоли и Пит, очевидно е в разгара си, предстои да видим кой ще се окаже с по-здравите нерви (четете още: Брад Пит и Анджелина Джоли партнират щастливо след "много семейна терапия").   

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.