Следва

We Love: Блу Айви и сладката целувка с татко Jay-Z на баскетболен мач

По-модерна от Кейт и Меган: Беатрис Казираги е най-стилната принцеса в Европа

Съпругът й Пиер Казираги е осми в линията за трона на Монако. Личността на Беатрис обаче изобщо не е забележителна по само тази причина. Безупречният стил, маниери и умението да запази дискретност и да не привлича излишно внимание към себе си са само няколко от големите й достойнства. Показваме как се облича монегаската принцеса, която определено може да се съревновава с модните първенци в британското кралско семейство.

 

Celebrities преди 1 година

Още преди да се присъедини към кралското семейство на Монако, завършилата Колумбийския университет известна политическа журналистка умее да се облича стилно по всеки повод: било то модно ревю, червен килим или ежедневен бизнес ангажимент. През 2015 г. дъщерята на италиански аристократи се омъжи за Пиер Казираги, най-малкият син на принцеса Каролина, внук на Грейс Кели и осми в линията на трона на Монако (четете още: Каролина Монакска, дъщерята на Грейс Кели, в 40 романтични архивни кадъра). От този момент нататък личността на Беатрис коато този явгест ще навърши 37 години, започва да привлича сериозно обществено внимание към себе си (четете също: Уличният стил на звездите: траурната барета и странното палто на княгиня Шарлийн).

Дъщерята на италиански аристократи демонстрира безупречния си вкус с лекота и финес - с помощта на много женствени и очарователни с лекотата си рокли на Alberta Ferretti и Dior и чрез избора на перфектно скроени тоалети от Giorgio Armani и Valentino за официалени поводи. Освен това със света на модата почти чупливата от нежност мадам Каазираги има не само споделена любов, но и силни семейни връзки. Чичото на Беатрис Матео Марцото от 2003 до 2008 г. е президент на модна къща Valentino. Дона Беатрис Аресе Таверна, днес мадам Казираги, познава отблизо както Валентино Гаравани, така и Джорджо Армани (неслучайно страстта й към тоалети специално от тези две италиански модни къщи е особено осезаема). Разказваме защо стилът на съпругата на Пиер Казираги трябва да се разглежда с особено внимание, и при добър късмет и да се следва в някои от основните си аспекти (четете още: Чао, Лято, с най-шик летните визии на European Royals).


Беатрис на филмовия фестивал във Венеция през 2017 г

Перфектната кралска булка


Сватба на Пиер и Беатрис в Италия през 2015 г

За всяка сериозна приятелка на принц истинският момент на слава идва в деня на сватбата. И тук опитната в стил интерпретациите Беатрис не допуска грешка. Булката сменя цели четири сватбени рокли по повода: две на Valentino и две на Armani Privé. Първата е бледорозова рокля на Valentino Haute Couture със златни връзки, изработена от копринен шифон. Вечерта преди религиозната церемония Беатрис Боромео залага на бохемска рокля с дълги ръкави от Valentino. Третата е ушита по поръчка Armani Privé с дантела в слонова кост, която Беатрис облича по време на церемонията на италианския остров Лаго Маджоре, имението на семейство Боромео.

Финалният щрих нанася копринената приказка от тюл с подписа на Armani Privé в ослепително бяло, която Беа носи на сватбения прием (четете още: Сватбената рокля-катастрофа на Принцеса Даяна).


Рокля Valentino


Рокля Armani 


Рокля Alberta Ferretti

Лаконични ежедневни тоалети


Малко преди сватбата с Пиер Казираги, май 2015г


На почивка в Испания през 2017 г

Не е нещо необичайно членовете на кралските семейства да изглеждат стилно на публични и официални места, но да се обличат твърде небрежно, дори неочаквано недобре в ежедневието. Това обаче не може да се отнесе към Беатрис. Тя често се появява с практични дънки, симпатични шорти, "правилни" тениски и много приятни модерни рокли по време на разходки със съпруга си и по по-малко официални поводи. Освен това изобщо не е разточителна, което е особено приятно за жителите на Монако. В интервю съпругата на Пиер споделя, че често е наемала рокли от Валентино и Джорджо Армани, които са й били необходими за официални събития. „Не мога да си позволя толкова рокли, колкото ми трябват за всякакви събития, обяснява красавицата. - Работя като журналист и получавам заплащане като журналист, не мога да си позволя да похарча половината от заплатата си за нов чифт обувки. Правила съм го няколко пъти в живота си, но установих, ,че не е правилно".


Пиер и Беатрис във Верона през 2015 г


Палма де Майорка, 2017 г

Блясък на килима


Двойката на круизното шоу на Алберта Ферети през 2019 г


Беатрис и Пиер на Бала на розите през 2017 г

Беатрис Боромео усвоява изкуството да композира вечерни визии много преди да се сроди с кралското семейство на Монако. Кланът Боромео са известни милански аристократи, които притежават луксозни резиденции и имения из цяла Италия. Така, на Беа не й се налага тепърва да усвоява способността да изглежда перфектно на официални събития - още преди да срещне Пиер, всичките й тоалети на червения килим са наситени с умерено премерен блясък и като правило са много шик, а класическите й вечерни визии никога не изглеждат скучни.


Шарлот Казираги, Пиер и Беатрис Боромео на Бала на розите през 2014 г.


Двойка на Бала на розите през 2018 г

Класика за официални поводи

Разбира се, с влизането в редиците на кралските особи, Беатрис все пак трябва дискретно да преразгледа стила си - графикът на монегаските аристократи включва много официални събития, за които трябва да се обличате сравнително консервативно и доста сдържано (четете още: Шарлийн се върна: две бляскави появи на принцесата - на Седмицата на модата и на Гран при). Въпреки това и тук Беатрис намира точната формула. Тя се опитва да актуализира, пречупвайки ги през собственото си светоусещане, класическите палта и дискретните рокли с например щампи (като раирано палто на Dior), детайли, които някак си не очакваме, необичайни шапки с воали, смели бижута. 


Шарлот, Пиер и Беатрис Казираги през 2016 г


Беатрис, Пиер Казираги и Александра от Хановер на Националния празник на Монако 2019 г.

Внучката на Грейс Кели се омъжи в Saint Laurent и диамантите на баба си

More Celebrities