Следва

Ти си ягодата на ухото ми...

Уличният стил на звездите: супермодели в лоуфъри - Бела, Хейли, Кендал

Светата троица на моделството продиктува не-лятната лятна обувка на лятото 

Street Style преди 1 година

In the summer, in the city, ама обувката - айде, не зимна, но есенна... Би било рационално след дълга зима и безкрайни месеци затворени крака в задушаващи маратонки и ботуши, най-накрая да покажем педикюра и да хванем тен по пръстчетата, но супермоделите имат друга идея. Вместо сандали, чехли, кроксове дори Кендал Дженър, Хейли Бийбър и Бела Хадид си шляпат с лоуфърите, този вечен силует. 

Кадрите са, както следва: Хейли от миналата седмица в Ню Йорк с лъскаво сако и черна пола, лоуфъри с масивна платформа и изискан малък чорап; няколко седмици по-рано Кендал Дженър в прост чифт тъмни дънки, потник и обичан от старите мъже класически лоуфър с пискюли и Бела Хадид в суичър с цип, тениска Heaven by Marc Jacobs и миди пола, съчетани с високи до коляното бели чорапи и чифт яки лоуфъри.

Ако сте достатъчно вдъхновени да се сдобиете с нова sleek кожена обувка, препоръчваме да се обърнете към  Prada, Gucci, Miu Miu или Ganni, без да ви пука че това е откровено странен избор за по-топлия климат. Шик са за всеки ден и час и според топ стилистите в индустрията не отстъпват на "Converse и Birkenstock - обувка-идеал, жива през всички сезони“. Yes, we'll do! 

More Street Style