Следва

Всичко, което трябва да знаете за маймунската шарка - лично от лекар по инфекциозни болести

Уличният стил на звездите: за ръчичка, Анджелина и Захара на шопинг в Zara

Анджелина Джоли снима нов филм в Рим, а по време на почивките shop-ва с дъщеря си Захара, както скоро видяхме Анджелина Джоли и Вивиан на пазар в H&M

 

Celebrities преди 1 година

Малко след като нарекохме отбивката на Анджелина в H&M най-добрият непоискан маркетинг, конкуренцията на бранда може да се похвали като също призната от актрисата и едно от децата й. Анджелина пазарува за 17-годишната Захара в Zara Рим, а после заедно минават и през бутика на Valentino, може би не за пръв път в последно време, мислим, вглеждайки се в плоските чехли от кафява кожа на мадам Джоли. Уличният стил на красивата жена определяме добър по няколко критерия - добър за Рим, който в момента кипи от жега; за изтънчената слаба фигура, на която широките дрехи стоят величествено и уверено; добър специално заради огромната чанта YSL, център на тенденциите, edgy контрастна, и очевидно удобна аксесоарна придобивка. Четете още: Trend Report: go big or go home или грамадните чанти се върнаха!

В Рим Анджелина режисира филма "Без кръв", в който главната женска роля играе Салма Хайек; папараците я улавят в още една baggy комбинация - извеждаме, че широк панталон + бял потник + хубави, наистина хубави чехли е работно-шопинг-почивното стилово уравнение на сезона. Повтаряме го! 

 

More from View Sofia

Марго Роби - свободна от „проклятието“ на Chanel

Celebrities преди 1 година

Социалните мрежи бясно обсъждат най-новите изяви на най-красивата жена и най-скъпоплатена актриса в света Марго Роби. На последните събития, включително наградите на Governors, Марго се появи само и единствено в тоалети на Bottega Veneta, от което мнозина заключиха, че ексклузивният договор на актрисата с Chanel е приключил

Британските музеи и библиотеки ще подслоняват хора, които не могат да плащат сметките си през зимата

All About Life преди 1 година

Британските библиотеки и музеи се подготвят да бъдат топло убежище за хората, които не могат да си позволят да отопляват домовете си през студените зимни месеци, пише вестник "Обзървър", цитиран от БНР.  

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 2 дни

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.